NAW - Nonstop Action Wrestling

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-10-16 20:34:11

EdekPL
Administrator
Liczba postów: 22
Windows 7Chrome 46.0.2490.71

NAWforDay #1

*Federacja podpisała kontrakt z wieloma zawodnikami. Jak widać NAW stawia na doświadczonych zawodników takich jak Luke Glow, David, Matt Venom czy Tyler Brooks. Podczas podpisywania kontraktów nastąpiła również pomyłka. Chris i Luke chcieli podpisać umowę z Randym Ortonem jednak przez przypadek to nie on, a jego sobowtór Red Devil stał się zawodnikiem NAW.

*W pewnym barze doszło do poważnej bójki. Zawodnik WWE Kevin Owens starł się z Davidem. Kevin tak tłumaczy swoje zachowanie:
" Nie mogę pozwolić na to, że jakiś frajer z nikomu nie znanej federacji używa mojego Theme. Kiedy to widziałem moje uszy i oczy zaczęły krwawić".
Kevin w ciągu tygodnia musi zapłacić karę. Nie wiadomo jeszcze co z Theme Davida. Czy będzie musiał je zmienić? Dowiemy się już jutro.

*To już potwierdzone: Na najbliższym Evolve pojawi się wokalista i gitarzysta zespołu Metallica- James Hetfield.

*Luke Glow będzie musiał zapłacić karę?

Po zakupach w Biedronce kilkunastu fanów rzuciło się na Luke'a z prośbą o autograf. Jeden z fanów był nachalny i tak bardzo prosił o autograf, że LG już nie wytrzymał i uderzył go prosto w twarz, po czym wykonał mu Powerbomb na koszyk. Życzymy zdrowia panu Mike'owi.

*Red Devil i Simon Ryder zostali znalezieni razem w aucie. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zawodnicy leżeli na sobie w samych majtkach. Chyba będą mieli trochę do wyjaśnienia.

*Potwierdzone: Jay Carter zagra rolę Wielkiej Stopy w nowym horrorze. Życzmy powodzenia jednemu z naszych w -dosłownie- WIELKIEJ ROLI.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- silverfang - sciencer - swiatwedlugkiepskich-pbf - witmanixpamietniksamobojcy