Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
RIOT CITY 7.03.2016
Witamy na ostatnim Riot City przed PPV! Dziś zobaczymy aż dwie walki o tytuł... Ale najpierw... Co się dziś wydarzy? "Pierwsza krew" bo tak zwie się starcie Sylara z Howardem którę zobaczymy już dziś... Co zrobi Sawo? Odpowie na atak Rodrigo? Bradley... Mistrz TV... Powie nam co kierowało go atakiem na Alpando? Wracając... W walce wieczoru Antonio Estrada będzie bronił swego mistrzostwa w starciu rewanżowym z Glowem... Zobaczymy nowego mistrza? Okaże się to na koniec show... A teraz zapraszamy na walkę o pas Stanów Zjednoczonych!
Logan Hardy (c) vs DC Robinson - Normal Match for NAW United States Championship
>>> Pierwszy do ringu zmierza pretendent! DC Robinson wraz z tablicą "New United States Champion" kieruję się w stronę kwadratowego pierścienia. Wchodzi do ringu i podnosi wysoko tablicę w górę <spuszcza głowę>... Czas na mistrza! Logan Hardy wraz ze swoim tytułem jest już na stage'u! <pyro> Wykonuję klasyczne gesty i idzie do ringu przy dużej reakcji publiczności <DC stoi zmotywowany patrząc na rywala>... Logan wchodzi na narożnik wznosi pas do góry... Podaję go sędziemu... Prezentacja tytułu obydwu zawodnikom... GONG!
Zaczynamy tą walkę! Zawodnicy obchodzą ring patrząc sobie głeboko w oczy... To jest najważniejsza walka w życiu Robinsona... Mamy zwarcie! DC zaciska headlock... Przysiada przygniatając Logana do maty. Hardy powoli wstaję... Posyła Moonchilda na liny, ten się odbija, Logan przeskakuję, Robi znów się odbija i przeskakuję nad Hardym. Znowu się odbija ale trafia na Dropkick od mistrza! <poprawia fryzurę> Man in Planet B wstaję... Nero uśmiecha się... Kolejne zwarcie. Teraz to Logan zaciska headlock, DCR wysyła go na liny, ten się odbija, Robi przeskakuję, Enigma znów się odbija, przeskakuję nad Robim... Znowu się odbija i tym razem to on trafia na Dropkick od rywala! Oboje wstąja... <widać podenerwowanie na twarzy Logana> Hardy popycha Moonchilda, DC popycha jego, Enigma popycha jego, DCR znowu odpycha... Nero wyprowadza punch! DC oddaje! Mamy wymianę! Punch za punch, punch za punch, punch za punch... Kończy to Robinson Knee Smashem w tułów... Irish Whip, Enigma trzyma się lin, Moonchild biegnie na rywala ale ten uchyla line a DCR laduję za ringiem! Mistrz US bierze rozbieg i dokłada Suicide Dive! "Człowiek z Planety B" podniesiony... Kontruję Irish Whip i to Logan leci w barykady. Rozbieg... Nie trafia Enzugiri! DCR podnosi się ale inkasuję Dropkick przy czym uderza w barykady. Moonchild powoli się podnosi... Ale nie zauważył wybijającego się od schodków Hardy'ego, który zaplikował mu Poison of Motion! DC znowu wbity w barykady! <sędzi odlicza już do 8> Logan nie traci czasu i wrzuca rywala do ringu. Standing Shooting Star Press! Nie! Logan uderza w matę... Wstaję... Unika Leg Lariata! Wybija się od narożnika i wyprowadza Whispers in the Wind! Pin 1,2... DC odskakuję. Hardy uderza kilka razy w mate ze swojego zdenerwowania... Podnosi rywala ale ten sie wyrywa i wyprowadza Uppercut ogłuszający mistrza US. Moonchild rozpędza się przy użyciu lin... Bicycle Kick! Nie! Nero przechwytuję nogę, Gut Kick i przejście do Sitout Gourdbustera! Nie! DC przeskakuję za plecy i aplikuję Third Eye (Jumping Neckbreaker)! PIN 1! 2... Logan nadal mistrzem... DC podnosi oponenta... Irish Whip, Logan się odbija i trafia na Flapjack! Mistrz US przerolował sie do narożnika... DCR biegnie w jego stronę... Ale dostaję Gut Kick i momentalnie zostanie wyniesiony! Alley Oup! Man in Planet B uderza głową w narożnik... Odwraca się i inkasuję Twist of Fate! Logan wchodzi na narożnik... Skaczę! SWANTON BOMB! PIN 1! 2... DC MIAŁ NOGĘ NA LINACH! Sędzia nie mógł skończyć pojedynku... Nero nie wierzy... Zaczyna się denerwować... Przyciska głowę rywala do maty... Podnosi go i zaczyna uderzać jego głową w narożnik... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... DC pada z wycieńczenia... Charismatic Enigma wykonuję klasyczny taunt... Podnosi Robinsona i dodaję Twist Of Fate! NIEEE! DC SIĘ WYROLOWUJĘ I APLIKUJĘ ON THE STREETS (Jumping Reverse STO)! PIN 1! 2... LOGAN ODKOPUJĘ! DC nie może uwierzyć... <"Wstań! Wstań! Pokaż jakim mistrzem jesteś naprawdę!"> DC i Logan wchodzą kolejny razem w wymianę... Punch za punch, punch za punch... Logan wygrywa to wymianę... Odbija się od lin ale dostaję Bicycle Kicka! DCR od razu łapię go do Impaler DDT! Enigma kontruję i widzimy Samoan Drop dla pretendenta! Hardy idzie do narożnika... Widać jak zdejmuję ochronkę... Sędzia upomina Logana... <"No czego chcesz? Tylko się opierałem o narożnik">Seventeen Television (Running Death Valley Driver) od Robinsona! PIN 1! 2... LOGAN NADAL WALCZY! Moonchild nie wie co już a robić... Pokazuję na narożnik <"YES! YES! YES!">... Człowiek z Planety B jest na szczycie świata! Skaczę! DIVING MOONSAULT! TRAFIA! PIN 1! 2... LOGAN MA JESZCZE SIŁĘ WALCZYĆ! Publiczność zamarła... Robinson sam nie wierzy w to... Czeka aż rywal wstanie... Bierze rozbieg... Hardy unika Bicycle Kicka a DCR wpada w odsłonięty narożnik! Pada na matę... Logan zaczyna się śmiać jak opętany... Co w niego wstąpiło... Wchodzi na narożnik... Zdejmuję koszulkę i pokazuję środkowe palce publiczności... ALE ZARAZ! DC WBIEGA ZA NIM! ON THE STREETS (Jumping Reverse STO) Z TRZECIEJ LINY! ROBINSON DOCZOŁGUJĘ SIĘ... PIN 1! 2! 3! TAAAAK! DC WYGRYWA UPRAGNIONY TYTUŁ! DC ROBINSON NOWYM MISTRZEM UNITED STATES!
>>> Publiczność oszalała a sam wygrany ma łzy w oczach... Podnosi pas i tablicę wysoko do góry... Nagle widzi jak Logan próbuję wstać chwiejąc się na nogach... Moonchild podchodzi do niego... Chcę mu podać rękę... Hardy odpycha go i macha na niego ręka... Logan odchodzi łapiąc sie za głowę... DC nie wie całkiem o co chodzi... Momentalnie wychodzi z ringu chcąc iść za Loganem... Ale rozmyślił się... Za to wskoczył w publiczność i zaczął z nimi świętować.
Muzyczny król
>>> Na arenie zgasło światło... Tylko mały promień jego pada na środek kwadratowego pierścienia gdzie to na fotelu siedzi Mike Magnus wraz ze swoją gitarą.
Mike Magnus: Porażka... Porażka. Doznałem jej podczas ostatniego Riot City... Niestety. Ta melodia nie została dobrze zagrana... Nie zgrałem się dobrze z końcówką i nie pokazałem tego jak genialnym gitarzystą jestem... Nie tak pociągłem za strunę... Wykorzystał to DC zdobywając zwycięstwo... A potem tytuł mistrzowski... To on teraz gra dla was najlepszą muzykę w USA... Ale "Elelctric Shawl" Mike Magnus nie odłoży swej gitary... O nie, nie... To jeszcze nie koniec... To nie koniec mojego koncertu...
>>> Do ringu zmierzają Elijah Drake oraz Marco Truth...
Elijah Drake: Zapalcie do cholery to światło!
Marco Truth: Słuchać się króla!
>>> Światło na całej arenie zapala sie
Mike Magnus: Co cię tu sprowadza mój czarny kolego? Pffu.. Znajomy.
Elijah Drake: Co mnie tu sprowadza? Twoje debilne gadanie o jakieś muzyce. Co naćpałeś się jak Logan tymi nutami? Czy co? Może ci kabel od gitary wsadzali w dupsko?
Mike Magnus: Prędzej ciebie próbowali ucieszyć wkładając banana do buzi <puszcza oczko>... Wiesz co jakoś ochoty nie mam prowadzić z tobą dialogu. Wybacz, mam ciekawsze rzeczy do zagrania niż "Ostatnia serenada pana z Afryki".
Elijah Drake: Taki pewny siebie jesteś? A kogo bym odliczył podczas ostatniego Riot? No kog? Pana gitarkę? Nie przesłyszałem się? Tak właśnie to ciebie bym odliczył!
Mike Magnus: No zrobiłbyś to ale byłeś za bardzo upośledzony żeby się wziąć za to. Sorry panie "Prawdziwa malpa" ale gitara sama sie nie wyczyści...
Elijah Drake: Ja ją wyczyszczę... Twoją mordą!
>>> Elijah rzuca się na Magnusa próbujacego wyjść z ringu! Zasypuję go serią uderzeń! Marco zaczyna deptać Mike'a... Podnoszą go... Truth trzyma gitarzystę a Drake bierze jego gitarę... Chciał uderzyć ją Mike' ale ten zrobił unik i to Marco dostał! Drake zdziwiony swoim czynem... Zostaję złapany przez Magnusa! Mike Rules (Killswitch)! Nie Elijah! Odpycha rywala i wychodzi z ringu... Magnus nie kończy... Podnosi Trutha <puszcza oczko> i to jemu aplikuję Mike Rules! Elijah wyciaga swojego przyjaciela i odchodzi <"Doigrasz sie jeszcze ty marna gitarzyno!">... Mike tylko uśmiecha się... Podnosi swoją zniszczoną gitarę... Opiera się o liny i patrzy w strone Elijaha pokazując na gitarę a potem na niego. Real King wraz z Truthem odchodzą zdenerwowani...
Lay Yarin vs Jan Ban - Normal Match
>>> Czas na kolejną walkę dzisiejszego Riot City! Polak- bo tak się każe nazywać- wbiega do ringu przy sporym popie. Publika cieszy się, że może go podziwiać. W NAW nie było lotnika, który prezentował by taki poziom jak on. Czy naprawdę jest tak dobry? Przekonamy się za chwilę..Czas na jego rywala. Mierzący 191 cm i ważący 134 kg Gigant zmierza do kwadratowego pierścienia. Spogląda z nienawiścią na Laya. Mamy gong, walka rozpoczyna się!
Jan powolnym krokiem podąża w stronę rywala, ale ten wychodzi z ringu. Dzban wychodzi za nim i próbuje go złapać, ale niestety gruby jest wolny na szybkość. Lay schyla się i unika wyprowadzonego przez rywala Clothesline'a, po czym znów wbiega do środka. Grubas próbuje do niego wejść, ale w tym czasie Pustelnik odbija się od lin i wykonuje Dropkicka. Tamten jednak łapie go za nogi w powietrzu i rzuca, a za chwilę sam wchodzi do ringu. Próbuje wykonać kolejnego Clothesline'a, ale przeciwnik znów unika i staje w narożniku. Jan wściekły szarżuje w jego stronę..i znów mamy unik. Ban wpada w narożnik..Zaczyna kręcić mu się w głowie, po czym pada na matę..Killerfly ma okazję, by wykorzystać ten moment, gdyż rywal nie może się nawet ruszać ze zmęczenia..Wchodzi na trzecią linę i...THE SKY IS FALLING (Diving double knee drop)! ALE CO JEST? Yarin odbija się od spaślaka i wylatuje wysoko w górę. Nie ma dużo czasu na namysł więc...działa spontanicznie. AEROPLAN (630 SENTON), PO KTÓRYM UPADA NA RYWALA! Tym razem nie odbija się i przypina- 1! 2! 3! KONIEC WALKI! 5-STAR! ARCYDZIEŁO!
>>> Lay cieszy się z wygranej. Na stage'u pojawia się Vimal Green. Uśmiecha się w stronę Yarina, kłania się i zaczyna ironicznie klaskać, po czym wychodzi. Zdziwiony Killerfly nie ma zamiaru się tym przejmować. Sam opuszcza arenę..
<PRZERWA TECHNICZNA- dach na arenie musi zostać odsłonięty, aby dźwig mógł podnieść Jana Bana i zabrać go z ringu>
Rodrigo Perez & Phil Cleverley vs Kenshin & Jonathan Dunn - Normal Tag-Team Match
>>> Pierwsi do ringu zmierzają Rodrigo wraz z Philem. Łapią za mikrofony.
Rodrigo Perez: Pewnie zastanawia was czemu moim Tag-Team partnerem jest Phil... Przecież w NAW nie mieliśmy żadnej styczności ze sobą.
Phil Cleverley: Rozjaśnię wasze myśli... Jesteśmy starymi kumplami, którzy spotkali się akurat w NAW. Naszym zamiarem jest zadawanie bólu.
Rodrigo Perez: Dokładnie jak Phil mówi... Ale póki co naszym dzisiejszym celem jest "Capitain Jobber" Dunn i "Cichy przegrany" Kenshin. Po tej wygranej ja sam mam zamiar pozbyć sie naszego "kanadyjskiego luchadora" i największej pchły NAW... Sawo. Dziś tylko zaprezentujemy wraz z Philem jak genialnie sie uzupełniamy.
>>> Panowie wchodzą do ringu... Pierwszy na stage'u pojawia się były rywal Phila. Kenshin! Rozbrzmiewa theme song jego Tag-Team partnera... Jonathan już na stage'u! Oboje wchodzą do ringu.
Zaczynają Rodrigo i Kenshin. Wchodzą w zwarcie. Perez wykręca ręke rywala, dodaję Gut Kick. Zaciąga japończyka do narożnika i widzimy TAG z Philem. Ten wchodzi na narożnik i aplikuję Diving Clothsline Samurayowi! Pin 1,2... Quiet water odkopuję. Cleverley zaciska headlock w parterze... Kenshin powoli wstaję ale English Soldier wyprowadza Snapmare, rozpędza się przy użyciu lin i dodaję Big Boot. Pin 1,2 i Black Sun odskakuję. Seria uderzeń w parterze... Kenshin podniesiony, Irish Whip, japończyk odbija się i trafia na Knee Smash. Znów headlock zaciśnięty... Black Sun jednak szybko wychodzi z tego i wyprowadza Arm Drag! Unika Lariata i dodaję Tiger Suplex! PIN 1! 2... Painmaker szybko odskakuję ale po wstaniu wpada na Koutoubu Kick! Obaj padają na ziemię...
>>> Reklama! Nie widziałeś najnowszego tribute'u Sawo pokazującego wszystkie jego osiągnięcia? Musisz go sprawdzić! Tylu pieknych chwil w najlepszych filmach nie widziałeś! Możesz go obejrzeć za darmo na NAWNetwork!
Wracamy do starcia... TAG Kenshina z Jonathanem był podczas przerwy... Mr.Highfly zapiął (nie w dupę) Figure Four Leglock na środku ringu... King of Pain nie może wytrzymać bólu. Jednak przekręca sie na drugą stronę i całe cierpienie przeszło na Dunna! Jonathan łapię się lin i sędzia przerywa tą dzwignię. Oboje wstają ale to Cleverley inkasuję Enzugiri od rywala. Oboje doczołgują się do swoich narożników... DOUBLE TAG! Rodrigo i Kenshin wbiegają do ringu! Mr.Mascarada nie trafia High Knee! Odwraca się i aplikuję serię Kopnięć w tułów! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... Rodrigo zepchnięty do narożnika. Black Sun się nakreca... Rozbieg i... Nie trafia Corner Dropkickiem! Kenshin wstaję i wpada na Immigrant Schock (Trouble in Paradise)! Pin 1,2... Przerywa Dunn poprzez Diving Double Foot Stomp! Jonathan chcę pomóc wstać Kenshinowi ale wypada z ringu po Spinebusterze od Phila! Cleverley przeciąga Pereza do narożnika i TAG. Black Sun podniesiony... Undisputed Pain (Dream Street's)! TAG z Rodrigo! Ten wchodzi na narożnik i dodaję Quebradore (450° Splash)! PIN 1! 2! 3!
>>> Phil nie odpuszczą... Idzie po Dunna i jemu tez wykonuję Undisputed Pain! Rodrigo dokłada Quebradore! Oboje celebrują wygraną...
>>> Sawo! Sawo wychodzi na stage! Widać wściekłość na jego twarzy... Phil wybiega ale odrazu inkasuje od niego Big Boota ścinającego z nóg... Wskakuję do ringu i mamy brawl z Rodrigo! Punch za punch, punch za punch, punch za punch! Sawo przechwytuję i Turnbuckle Exploder Suplex! <ogromny cheer> Sawo klasycznie tupie w narożnika czekając aż Perez wstanie... Rozbieg... Phil wyciąga Rodrigo z ringu przed Canadian Kickiem (Helluva Kick)! Obaj przestraszeni stoją na rampie a Third City Saint chwyta za mikrofon
Sawo: Rodrigo... Rodrigo... Rodrigo... Jesteś kolejną osobą która zabrała mi mój moment.... Nie mogłeś wytrzymać tego żeby mi nie przeszkodzić w zdobyciu tytułu mistrzowskiego? Nie wytrzymałeś... I uwierz mi że ja dzis też nie wytrzymałem atakując cię... Ciagle... Ciagle ktoś mi przeszkadza w zdobyciu upragnionego mistrzostwa... Ale wiesz co? Nikt mi nie przeszkodzi w przypięciu cię nie raz a... Dwa razy! Wyzywam cię na 2 or 3 Falls Match podczas PPV Desperate Times! Ostateczne starcie... Ja, ty i ten ring. <rzuca mikrofonem i rozkłada ręce>
Rodrigo Perez: Wiesz co? Przyjmuję to wyzwanie! I wcale nie będę potrzebował pomocy Phila by skopać twoją kanadyjską dupę! Widzimy się na PPV...
>>> Phil i Rodrigo zdenerwowani odchodzą a Sawo świętuję razem z fanami.
Fight Bradley Fight
>>> Powolnym krokiem do ringu zmierza TV Champion Adam Bradley... Po drodzę niszczy dziecku plakat z napisem "#SawoForChamp"... Bierze krzesło, siada na nim, zarzuca pas na bark i łapię za mikrofon.
Adam Bradley: Teraz się zamknijcie bo mistrz przemówił... <heat> Będąc szczerym z wami, mam gdzieś co myślicie o tym co zrobiłem z "Bad Dogiem". <podnosi pas do góry> To jest moja nagroda, to jest moja zapłata za siedzenie z tymi trzema sierotami z Blackjacks. Zapracowałem sobie sam na to i pokazałem że jestem lepszy od jakiegoś Sawo, Kindleya, Analdo czy innego Cowboya. Nazywa się Adam Bradley i jestem mistrzem TV... Pierwszym i najdłuższym... I przez bardzooooo długi czas to sie nie zmieni. Watpię że na dzisiejszym show jest osoba która jest wstanie odpowiedzieć na moje wyzwanie... Oczywiście nie o tytuł mistrzowski bo o walkę na niego trzeba sobie zapracować. No dalej! Kto jest na tyle pewien siebie żeby wyjść i zawalczyć ze mną.
>>> To Thomas Waal wraz ze swoimi przydupasami! Zmierza do ringu...
Adam Bradley: Ejejej spokojnie, ja chciałem wrestlera a nie farmera... Arrow weź mi go stąd, naprawdę z jakimś dennym wieśniakiem mam walczyć?!
Thomas Waal: Morda grubasie, chciałeś walki? To ją dostaniesz. Widzisz tych dwóch pedałków? Oni mi teraz oborę czyszczą i ty świetnie się do tego nadasz grubasie. Wejdę do ringu i ci to udowodnie.
Adam Bradley: Bardziej byś się nadawał do programu "Rolnik szuka żony" niż do walk ale niech ci będzie.
Thomas Waal: Odszczekasz to szybciej niż ci się wydaje
Adam Bradley vs Thomas Waal w/Colty & Fernando - Normal Match
Zaczynamy to starcie! Bez żadnych zwarć panowie wchodzą w wymianę ciosów. Thomas spycha Bradleya do narożnika i tam dokłada Uppercut. Irish Whip, skontrowany. Waal wbija się w narożnik a Prizefighter dokłada Corner Clothsline po którym rywal przysiada... Mistrz TV bierze rozbieg i dokłada Cannonball! Pin 1,2... Last Real Man odkopuję. Adam siada na swoim przeciwniku i zalewa go serią uderzeń. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8... Sędzia odciąga Prizefightera. Mr.Wrestling podnosi Waala, Irish Whip i American Brute od razu wpada po nim na STO Backbreaker. Pin 1,2... Thomas odkopuję. Fernando i Colty próbują zagadać sędziego ale Bradley od razu widząc to podchodzi i przegania ich <"Wypierdalać! Potem będziecie lizać dupsko farmera">... Adam się odwraca i inkasuję Belly to Belly Suplex. Pin i tylko 1. <"Zniszczę cię grubasie"> American Brute wynosi pod Piledrivera rywala... Ale widzimy Back Body Drop po którym Thomas ląduję za ringiem! Bradley bierze rozbieg... SOMMERSAULT SENTON DLA WAALA! ON TO ZROBIŁ! Fear of People powoli wstaję... Widzi jak Colty i Fernando pomagają wstać Thomasowi ale odrazu ich odpycha <"Potem się pomiziacie"... Przez to inkasuję Misery (Discus Big Boot) od Waala! American Brute wrzuca Bradleya do ringu. PIN 1! 2... Machine of Destruction odkopuję. Thomas nie wierzy... Podnosi rywala... Przechodzi za plecy, próba Back in Black (Corner German Suplex) nie udana! Mistrz TV wykonuję parę Back Elbow'ów i po nich zaciska Crossface! Waal będzię klepał! Nie! Przerolował się i wyprowadził serię uderzeń na głowę oponenta. Podnosi go, próba Killer Combo (Backbreaker & Lariat) nie udane! Bradley przechodzi za plecy i aplikuję German Suplex! Last Real Men przerolował się do narożnika... Fear of People wziął rozbieg i wykonał kolejny Cannonball! Przeciągnął rywala na środek ringu i dodał Running Senton! Pin 1,2... American Brute odskakuję. Mr.Wrestling zastanawia się co zrobić... Wchodzi na narożnik... Diving Moonsault! NIE TRAFIA! Uderza z całym impetem w matę... Odwraca się... Unika Misery (Discus Big Boot)! Waal zdziwiony odbija się od lin... TRAFIA NA POP-UP POWERBOMB! PIN 1! 2! 3! BRADLEY WYGRYWA TO STARCIE!
>>> Mistrz Television celebrują swoją wygraną... Fernando i Colty wchodzą do ringu by pomóc Thomasowi wstać... Ale co robi Adam! Łapię ich dwóch, wynosi i wyprowadza Double Powerbomb! Last Real Men wstaję... Bradley wyrzuca go z ringu Superkickiem! Prizefighter idzie za nim... Wynosi go i widzimy Powerbomb wprost na apron! Drugi Powerbomb! Pomoc medyczna przybiega ale Bradley chcę wykonać trzeci Powerbomb...
>>> Rozbrzmiewa theme song Javiera Alpando! Ten z obandażowanym brzuchem stoi na stage'u... Idzie w stronę ringu a tam czeka Bradley <"No chodź! Czekam!">... Alpando wchodz do kwadratowego pierścienia i mamy wymianę uderzeń! Mr.Wrestling zdobył przewagę... Javier unika jednego uderzenia i wyrzuca Clothslinem rywala z ringu! Adam wściekły idzie po swoje mistrzostwo i odchodzi w stronę stage'u... <"Jeszcze się policzymy"> <"Czekam grubasku"> Bad Guy celebruję w ringu a Prizefighter wścieka się na stage'u...
Freddy Howard vs Sylar - First Blood Match
>>> Pierwszy do ringu zmierza Freddy Howard. Zawodnik kieruje się do środka w masce. Światło jest zgaszone, a jedyne co oświetla mu drogę to pochodnia, którą trzyma w ręku. Przed kwadratowym pierścieniem gasi ją, zdejmuje maskę i przygniata ją nogą, po czym oznajmia, że jest gotów. Pora na jego rywala. Na arenie jest cisza..Słychać strzały (3:43 słychać strzały- pozdro dla kumatych) z karabinu oraz krzyki umierających żołnierzy. Nagle na rampie pojawia się Forgotten Soldier. W ręku trzyma nieśmiertelnik z nazwiskiem Howard. Gdy jest już w środku pokazuje go rywalowi, po czym wyrzuca go w publikę..Sędzia daje znak i walka rozpoczyna się.
Zaczynamy od zwarcia. Sylar wychodzi z niego zwycięsko i wykręca rękę rywala. Posyła go na liny i wykonuje Clothesline. Howard łapie jego rękę i sam robi krótkiego Clothesline'a. Zaczyna kopać leżącego przeciwnika, ale tamten łapie go za noge i przewraca. Obaj leżą. Zaczyna się wymiana punchów! Freddy w końcu uderza mocniej. Szczęka rywala odczuła to, bo Sylar złapał się za nią jak Nouvel za łopatę. Obaj podnoszą się i znów mamy zwarcie. Tym razem to Little Freddy wychodzi z niego lepiej. Rywal próuje uderzyć go łokciem, ale ten schyla się i wykonuje Powerslam. Chce przypiąć, ale sędzia informuje go, że nie o to tu chodzi. Ten zaczyna się z nim kłócić i mówi, że to on ustala tu zasady. Sylar jednak już podnosi się i atakuje go od tyłu. Odwraca go i posyła serię uderzeń łokciem, po których dokłada Knee Attack! Bierze długi rozbieg i posyła potężnego Big Boota. Sędzie sprawdza czy na czole bramkarza Evertonu (a nie, nie ten Howard) pojawiła się krew, ale nie widać żadnych jej śladów. The Fallen zaczyna kopać go w twarz, po czym podnosi go i wykonuje Spinebustera. Plecy Freddiego ucierpiały po tej akcji. Miejmy nadzieję, że nie skończy jak inny Freddy. The Fallen wychodzi z ringu..i sięga po krzesło. Wchodzi z nim do ringu i uderza przeciwnika, ale ten kontruje jego próbę i wyprowadza Uppercuta. Tamten odbija się od lin i trafia prosto na Jawbreaker'a. The Devil przejmuje krzesło i zaczyba uderzać nim w twarz rywala. Ten jednak nadal nie krwawi. Nie ma co się dziwić..To w końcu były żołnierz i na pewno jest wytrzymały. Howard podnosi go i chce wykonać German Suplexa, ale tamten kontruje i sam chce wykonac tą akcję. Freddy jednak przechodzi z niej do Vertical Suplexu. Sylar uwalnia się i zakłada Anaconda Vise.. Poddusza Howarda.. Zaczyna brakować mu oddechu... KLEPIE! FREDDY KLEPIE W MATĘ! Sylar wygrywa... A nie, teraz to on zapomniał, że to First Blood Match. Jest wściekły! Wychodzi z ringu po drugie krzesełko. Kładzie je na ziemi, przesuwa na nie głowę rywala.. CON-CHAIR-TO! DRUGIE! TRZECIE. Teraz musi pojawić się krew! Odwraca go...Ani śladu! Nie wie co ma zrobić. Traci nad soba kontrolę. Po chwili zawahania uklęknął przed rywalem, zaczął się głośno śmiać i..wyprowadza serię potężnych punchy w jego czoło. Freddy jakimś cudem wydostał się z ringu. Sylar chce wyjść i dobić go tam, ale ten łapie go za głowę i zaczyna uderzać nią w krawędź stołu komentatorskiego..Sylar wygląda jakby wiedział, że jest bliski przegranej. Chce wyprowadzić cios, ale Devil wykonuje Flapjacka w stół komentatorski..Freddy idzie po pochodnię! Wrzuca do ringu ją jak i dwa krzesła...Posyła tam Sylara...Sięga po pochodnie..CHWILA! CO? PODPALA JĄ! Sylar wstaje i...ZOSTAJE UDERZONY PŁONĄCĄ POCHODNIĄ PROSTO W GŁOWĘ! Upada..łapie się za głowę, ale...Sędzia nawet nie spogląda na jego czoło tylko stoi i nie robi kompletnie nic....Freddy zaczyna się z nim kłócić..Tym czasem kamera pokazuje czoło Sylara...które krwawi! HOWARD POWINIEN W TYM MOMENCIE WYGRAĆ WALKE... Sylar jednak czołga się do krawędzi... I wyjmuje spod ringu jarzieniówkę..Freddy nie widzi tej sytuacji, ale sięga po krzesło nie wiedząc, że Sylar stoi tuż za nim. W ostatnim momencie słyszy kroki rywala i odwraca się uderzając krzesłem. Jednak The Fallen zdołał trafić go jarzeniówką..Obaj padają na ziemię. Sędzia patrzy.. KREW LECI Z CZOŁA OBU ZAWODNIKÓW! Ale przecież to z głowy Sylara leciała ona pierwsza! Co teraz? Sędzia pokazuje, że.. Walka nie zostaje rozstrzygnięta! Ale co teraz? Co dalej? Tego się chyba dziś nie dowiemy.. Zawodniy są odnoszeni na zaplecze...
"Człowiek o którym..."
>>> Widzimy pokój z napisem "Rzepson"... Drzwi się otwierają... Widać walizkę z TFW... Mistrzostwo Wagi Ciężkiej YCW... Przebranie DarkStara... Na telewizorze zostaję puszczony jego pojedynek z Chrisem Carneyem... Nagle telewizor zostaję wyłączony pilotem... Przez Samaela... On siedzi na fotelu... Nagle się odwraca...
Samael: Widzicie... To jest pokój "Człowieka o którym..."... No kto zapomniał o nim? No kto? Wszyscy...Wszyscy o nim zapomnieliśmy... <wstaję z fotela> Widzicie to mistrzostwo <WHC YCW>? Tak... To najważniejsze osiągnięcie tego człowieka... Człowieka o którym wszyscy zapomnieliśmy... Czemu o tym mówię? Bo to już czas... Koniec. Koniec jego kolejnych porażek i upokorzeń... Zakończę to... Skończę jego karierę... Tak, Rzepsonie... Strzeż się... Koniec jest bliższy niż ci sie wydaje... Do zobaczenia...
>>> Samael zakłada kaput... Wylewa trochę benzyny w pokoju... Rzuca odpaloną zapałką do niego... Całe pomieszczenie runie w płomieniach... Samael odchodzi.
Luke Glow vs Antonio Estrada (c) - Lumberjack Match for NAW Global Championship
>>> Czas rozpocząć Main Event dzisiejszej gali! "Drwale" stoją przy ringu... Czas na byłego mistrza który dziś dostaję swój rewanż! "Whispers in the Dark" gra a Luke Glow pojawia się na stage'u! Klasycznie uderza się w pierś i idzie w stronę kwadratowego pierścienia... Patrzy na "drwali"... Po wymianie spojrzeń wchodzi na narożnik i klasycznie podnosi ręce wysoko do góry... Czas na mistrza! <"Beep! Beep!"> Czerwone Ferrari wjechało a to oznacza tylko jedno... Jest z nami Antonio Estrada! Wchodzi na stage <pyro>, rozkłada ręce i idzie w stronę ringu... Puszcza oczko w stronę "drwali" i wchodzi do ringu wznosząc swoje mistrzostwo do góry. Jeszcze raz je prezentuję wchodząc na narożnik...
Zaczynamy walkę wieczoru ostatniego Riot City przed PPV! Mamy zwarcie... Panowie się odpychają... Wymiana spojrzeń... Miał być kolejny clinch ale Luke szybko wykonał Gut Kick i wyprowadził kilka uderzeń na głowę rywala wysyłając go do narożnika. Lawina ciosów spada na Estrade... Sędzi odciąga Glowa... Ten rozpędza się przy użyciu lin ale wpada na Tilta-Whirl Backbreaker od Antonio! Pin i tylko 1. LG podniesiony... Irish Whip do narożnika. Arystokrata biegnie na Glowa ale ten wystawia nogę na która nadziewa się mistrz! Bone Breaker wyprowadza cios na głowę... Mexican Pride nie jest dłużny bo też odpowiada! Mamy wymianę! 1, 2, 3, 4, 5... LG zepchnięty do narożnika. Seria kopnięć od Estrady... Irish Whip, kontra od Destroyera i to El Patròn laduję w narożniku... LG biegnie na niego ale ten wystawia łokieć na który wpada Bone Breaker. Luke lekko zamroczony inkasuje Gut Kick i DDT. Pin i znów tylko 1. Seria stomp'ów od Estrady... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8... Sędzie odciąga mistrza. On sam znów podchodzi do Glowa, podnosi go i aplikuję Back Suplex! Pin 1,2... LG odskakuję. Mexican Pride zaciska headlock... Luke powoli wstaję... Jeden Elbow... Drugi, trzeci... Wyrywa się i powala rywala Dropkickiem! El Patròn po tej akcji poszedł do narożnika... Destroyer wziął rozbieg... Corner Forearm Smash! Nie! Antonio przerzucił Glowa który wylądował za ringiem wpadając na grupe "drwali"! Oni złapali go i rzucili o stół komentatorski... Zaczęli obijać Luke'a <Estrada śmiał się z tego>... Nagle Paul podszedł i kazał zostawić go... Cała reszta odsunęła się a były World Champion wrzucił Bone Breakera do ringu. Estrada kopnął z całej siły Glowa w głowę śmiejąc się przy tym... <"Kopnę cię tak samo mocno jak podczas Revolution!"> Mexican Pride wchodzi na narożnik... Jednak nie zdążył skoczyć bo LG popchnął go a ten nieprzyjemnie upadł "klejnotami" na narożnik... Detroyer złapał za głowę rywala, przeciągnął go i zaplikował Spike DDT z 3 liny! PIN 1! 2... CO?! Draven postawił nogę Estrady na linie przez co sędzia zaprzestał liczenia! Allen udaję że nic się nie stało ale widział to Mack który podszedł do Dravena i nie był tym faktem zadowolony... Zaczęły się przypychanki... Paul uspokaja obydwu zawodników... ALE CO?! Nagle LG znikąd wyprowadza Suicide Dive na całej trójce! Wraca szybko do ringu, otrzymuję Sepulturero (Superkick)! Bone Breaker jednak nie pada po nim... Odbija się w klasyczny sposób i Rebound Lariat! NIE! Estrada przechodzi pod ręką, wybija się i aplikuję Perfécto (Springboard Roundhouse Kick)! PIN 1! 2... Detroyer odkopuję! Arystokrata śmieję się pod nosem <"Si! Si! Si!">... Zapowiada koniec walki... LG wstaję... Antonio go łapię i widzimy przejście do Tu Renuncias (Cross Armbreaker)! NIE! Luke kontruję, wynosi i wyprowadza Turnbuckle Powerbomb! El Patròn odrazu po tym wpada na Spinebuster od Glowa! PIN 1! 2... ANTONIO NADAL MISTRZEM! LG uderza w matę z niezadowolenia... Wchodzi na narożnik... ESTRADA WBIEGA ZA NIM! SUPERPLEX ZA RING NA "DRWALI"! WSZYSCY LEŻĄ! Prócz Paula... Ten podnosi Glowa i Estrade... Wrzuca ich do ringu. Oboje wstają... Mexican Pride przechodzi za plecy... LG łapię się lin... Antonio próbuję wykonać German Suplex ale nie może przez trzymającego sie lin Glowa... ALE MOMENTALNIE WYKONUJĘ BACKSTABBER! Arystokrata pokazuję że to już koniec... Tu Renuncias (Cross Armbreaker)! NIE! Destroyer wykręca sie, bierze rozbieg... Tilta-Whirl Backbreaker! NIE! LG kontruję upadając na nogi, Antonio sie schylił... I OTRZYMAŁ CURB STOMP! PIN 1! 2... MEXICAN PRIDE ODKOPUJĘ! Glow nie wierzy w to... Czeka w narożniku aż rywal wstanie... KOLEJNY CURB STOMP! NIEE! WPADA NA SEPULTURERO (Superkick)! PIN 1! 2... TERAZ LUKE ODKOPUJĘ! Coś niesamowitego, co się dzieję... Antonio wciąż się śmieję... Teraz to on czeka aż oponent wstanie... ROZBIEG... Ultima Exhalación (Curb Stomp)! NIEEE! BONE BREAKER UNIKA, PRZECHODZI ZA PLECY I WIDZIMY WOODS CRUSHING FINALE! TAK! Obaj padają...
>>> Nagle do ringu wbiega Allen Draven i atakuję obydwu leżących zawodników! Reszta "drwali" na czele z Paulem i Evereyem wbiegają do walki! Mamy wielki brawl! Zawodnicy walczą wszędzie... Nagle w ringu zostaję sam Glow... Powoli wstaję... Ale nagle inkasuję Flying Forearm Smash od Allena! Draven sie odwraca i dostaje McDrive (Spinning Sit-Out Tombstone Piledriver)! Everey klepie się po brzuchu... Odwraca się i teraz to on inkasuję... SPEAR OD PAULA! Incredible One zaczyna trząść ringiem... Momentalnie się odwraca i inkasuję Sepulturero (Superkick)! Upada na jedno kolano a Antonio dokłada Ultima Exhalación (Curb Stomp)! Estrada bierze swoje mistrzostwo i wznosi ponad całą piatkę leżacych zawodników...
>>> Co to by było za Riot City bez Arrow...
Luke Arrow: Działo się... Działo się... Miało się dziać! Genialnie panowie... A taką walke mi chodziło... O takie zamieszanie mi chodziło... I idealnie się składa. Cała piątka która chciałem tu widzieć... Antonio rozumiem że jesteś niezwykle zachwycony posiadaniem tego tytułu <uśmiech się i wznosi go do góry>? To dobrze... Bo na PPVV będziesz go bronił w pięciosobowym Scramble Matchu! <Antonio zamarł> To wszystko co chciałem ci powiedzieć... Powodzenia życzę każdemu... No może nie Glowowi i Mackowi... Oni się nie nadają... Przykro mi to mówić... Jeszcze raz... Żegnam bo to już koniec dzisiejszego show! Do zobaczenia na PPV <puszcza oczko>
>>> Arrow odchodzi... Estrada stoi w środku w ringu a reszta zawodników siedzi w narożnikach patrząc na niego...
Tym widokiem kończymy dzisiejsze Riot City!
Strony: 1