Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
RIOT CITY 22.02.2016
Witamy na drugim Riot City po Revolution! Ostatnio zobaczyliśmy powrót Paula który przerwał wraz z innymi zawodnikami celebracje Antonio Estrady... Do czego to doprowadzi? Tego dowiemy się dzisiaj! Komu zabraknie czasu? Kto odda swoją maskę rywalowi? Zobaczymy to dziś na Riot... Powrót kogoś "niesamowitego" do NAW również jest oczekiwany... Kto stanie do walki o pas Stanów Zjednoczonych? To wszystko zobaczymy na dzisiejszym SHOW!
Wielkie starcie
>>> Show otwiera sam GM'em tej tygodniówki... Luke Arrow w środku kwadratowego pierścienia! Ma jak zwykle nam coś do przekazania:
Luke Arrow: Witajcie na kolejnym odcinku Riot City! Nie przyszedłem tu kolejny raz mówić jaki to wielki bunt nastąpi na Riot bo sami jesteście tego świadomi... Chciałbym się odnieść do ostatnich wydarzeń odnośnie głównego tej że tygodniówki, nad którą to ja sprawuję opiekę...
>>> Do ringu wchodzi Luke Glow
Luke Arrow: Prosiłem cię tu?
Luke Glow: Nie bo nie potrzebuję twoich zaproszeń by pojawić się w tyn ringu.
Luke Arrow: O co ci chodzi Glow? Czyżby nadal boli cię porażka z Antonio? <puszcza oczko>
Luke Glow: Jesteś taki sam jak Carney... Zawsze o tym wiedziałem... Zawsze będę tempił wasze nie zrozumiałe decyzje... Wasze wybory swoich przydupasów i czego by innego... Czemu NAW nie potrafi tego zauważyć?! Boisz się mojego buntu? Wielki Luke Arrow który całe życie był w cieniu Chrisa? Który był w cieniu wszystkich genialnych wrestlerów takich jak ja czy Nouvel... Który nigdy nie potrafił przełknąć tego jak jeszcze musi pokazać by wejść na ten...
>>> Arrow podchodzi do Glowa... Stykają się głowami <ton opada>
Luke Arrow: Ty chyba doskonale wiesz co było gdy z nami przebywałeś... Pokonałeś Davida? Dobrze... To była nasza zasługa... Nigdy byś nie był na tym miejscu gdzie obecnie jesteś gdyby nie ja i Carney... I uwierz mi... Nigdy nie byłem w jego cieniu...
Luke Glow: Mierne te twoje słowa... Jak cała twoja kariera...
>>> Gdy Arrow miał już nie wytrzymać usłyszelismy klasyczny dźwięk "Beep! Beep!"... Antonio Estrada wychodzi z swojego auta i w dobrze znany nam sposób kieruję sie do ringu... Chwyta za mikrofon.
Antonio Estrada: Ajajaaj... Mr.Glow... Chyba moje Supulturero wyrządziło za duże szkody w pańskim mózgu przez co mówi pan nie stworzone rzeczy... Nasz świetny GM Luke Arrow zalicza się do wielkich zawodników... Takich jak Chris Carney czy... Antonio Estrada.
Luke Glow: Tylko to potrafisz mówić meksykański dupolizie? Wszyscy doskonale wiemy że Arrow cię ściągnął po to tylko by ktos mógł mi odebrać pas ale ja się nie poddam... Nie poddam się i wzniosę flage buntu wyżej niż sięga Mount Everest by pokazać moją złość! Nie będziecie całe życie wprowadzać tych ludzi w błąd!
Antonio Estrada: <śmieje się pod nosem> Wiesz co Glow? Zabawny jesteś gdy sie tak unosisz jak napierzony kogut...
>>> Bone Breaker nie wytrzymał i popchnął Estrade... Estrada popchnął jego... Kiedy mieli sie na siebie rzucić rozdzielił ich Arrow...
Luke Arrow: Ejej! Ja tu nadal jestem... I to ja mam tu władze... <Estrada podnosi pas do góry a LG pokazuję mu środkowe palce mówiąc "pierdol się meksykańcu">
>>> Estrada tylko zbywa jego wyzwiska uśmiechem
Luke Arrow: Jesteś taki pewny siebie Glow?
Luke Glow: Zawsze byłem i zawsze wiem czego chcę... I czego jestem wstanie dokonać <podchodzi do Arrow stojąc twarzą w twarz>
Luke Arrow: Nie byłeś taki pewien podczas Run to Glory... <uśmiecha się> I w dzisiejszej walce wieczoru również nie będziesz bo zawalczysz z tą samą osobą... Mr.Amazing Paul vs Luke Glow 2... Powodzenia immieniku...
>>> Glow wychodzi z ringu zamyślony... Estrada i Arrow patrzą na niego rozmawiając po cichu.
Canavaro vs Rzepson - Beat The Clock Challange Match
>>> Pierwszy do ringu zmierza 'The Man That Midcard Forgot"! Publika jak zwykle żywiołowo na niego reaguję. Czas na jego rywala... Canavaro nie jest najwidoczniej ulubiencem publiki... Nie wskakuję do ringu jak wcześniej...
Zaczynamy! Panowie wchodzą w zwarcie, Canavaro od razu wykręca rękę, przyciska Jumping Goerdie do lin. Mistico wysyła go na liny, Rzepson przeskakuję nad nim, Peublo wstaję i odrazu pada na ziemię po Dropkicku. Canavaro podchodzi do Rzepsona, ten go powala Snapmarem, Mistico wstaję, próbuję puncha, Jumping Goerdie blokuję i wyprowadza Low Kick, unika lariata, wybija się przy użyciu lin i aplikuję Springboard Crossbody! Oboję wstają i kolejne Springboard Crossbody! Oboje są na nogach ale to Canavaro inkasuję Hurricanranę! <"Rzepson! Rzepson!"> Jumping Goerdie wynosi z ziemii rywala i dokłada German Suplex! Pin 1,2... Mistico odskakuję. Rzepson czeka aż Peublo wstanie... Nie trafia Roundhouse Kickiem ale za to od razu inkasuję Generic Kick (Enzugiri)! Pin 1,2... Man That Midcard Forgot nadal w tym starciu... Canavaro widać że ma pretensję do sędziego. Irish Whip do narożnika, Jumping Goerdie umięjetnie przeskakuję na apron, Generic Lucha wpada na Pendulum Kick! Canavaro ogłuszony... Rzepson na trzeciej linię dokłada Diving Hurricanrane wysyłając Mistico za ring! Jumping Goerdie nie zwalnia tempa, bierze rozbieg i wykonuję Suicide Dive! Rzepson wchodzi na barykady i wiwatuję razem z publicznością.
>>> Reklamy! Już w ten wtorek wyłonimy pierwszego w historii NAW Television Championa! Kto nim zostanie? Na pewno nie Martin...
Wracamy do walki w Beat The Clock Challange. Mistico zaciska Armbar na środku ringu... Rzepson niesiony dopingiem (spokojnie sprawdzamy zawodników przed walką) publiczności wstaję, wyrywa się wykonujac Arm Drag, unika Pueblo Attack (Trouble in Paradise)! Rozpędza się przy uzyciu lin i aplikuję Corscrew Forearm Smash! Pin 1,2... Canavaro odkopuję... <widzimy jak za kulisami Sawo ogląda walkę> Jumping Goerdie wchodzi na trzecią linę... Jest ogotowy do Shooting Rocket (Red Arrow)! Nie! Mistico wbiega za nim na szczyt i wykonuję Avalanche Hurricanrane! Rzepson z całym impetem uderza w matę... Peublo nie kończy i dodaję Standing Moonsault! Pin 1,2... Man That Midcard Forgot nadal w tym starciu... Generic Lucha zaczyna rzucać wyzwiskami po hiszpańsku w stronę Rzepsona przyciskając jego głowę do maty... Sam teraz wchodzi na narożnik... Jumping Goerdie wbiega za nim! Wymiana punchy na szczycie! Canavaro odpycha rywala, ten znów wbiega próbując Hurricanrany ze szczytu ale Mistico zrzuca go Powerbombem! Generic Lucha gotowy... Mexican Splash (450° Splash)! PIN 1! 2! 3! Canavaro wygrywa to starcie z wynikiem 14:27...
>>> Widzimy jak Sawo zamyślony patrzy na wygraną Canavaro, po czym wyciąga maskę mówiąc po cichu "Dziś pokaże całemu światu ile jestem wart"...
Miły "ból"
>>> Widzimy jak Kenshin się rozgrzewa przed dzisiejszym Tag-Team Matchem... Podchodzi do niego Phil.
Phil Cleverley: Witaj Kenshin, słyszałem że szukasz Tag Team partnera do dzisiejszej walki bo bardzo dobrze się składa, bo... Nie mam dziś żadnej walki a zawsze lepiej zadać razem ból innym niż zadać go sobie nie znając swoich umiejętności...
Kenshin: Mądre stwierdzenie mój kolego z Anglii... Chętnie stanę z tobą w jednym narożniku by odnieść zwycięstwo w dzisiejszej walce.
Phil Cleverley: <poklepuje Kenshina po plecach> Widzimy się w ringu.
>>> Anglik odchodzi a Samuray dalej się rozgrzewa.
Phil Cleverley & Kenshin vs Brad Rosher & Thomas Thorn - Normal Tag-Team Match
>>> Rosheri Thorn czekają w ringu na rywali... Pierwszy klasycznym krokiem do ringu zmierza Kenshin. Dostają dość dobra reakcje od publiczności... Rozbrzmiewa "Throne"... Phil Cleverley idzie do kwadratowego pierścienia by odbyć swój debiut!
Zaczynają Kenshin i Thorn. Wchodzą w clinch, Thomas wykręca rękę przeciwnika, ten się wykręca, powala on Thomasa Arm Dragiem. Creature of Pay wstaję ale odrazu wpada pod serię kopnięć w korpus od japończyka. 1, 2, 3, 4, 5... Thomas zapchnięty do narożnika, przechwytuję nogę oponenta, spycha go do narożnika. Zaczyna serię uderzeń na głowę 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8... Sumaray w pewnym momencie wynosi Thomasa i widzimy Sitout Powerbomb! Pin 1,2... Crow odskakuję. Black Sun chcę zmiany ale Phil pokazuję żeby Kenshin dalej walczył. Wykorzystuję to Thorn wykonując Double Axe Handle na plecy japończyka. Creature of Pay przeciąga przeciwnika na środek ringu i dokłada Elbow Drop. Pin i tylko 1. Crowe wykonuję TAG z Bradem. Wysyłają go naliny, odbija sie... Double Back Body Drop nie udany! Queit Water upada na nogi odwraca się, unika lariatów i powala ich obydwu Dropkickiem! Sumray idzie do narożnika by zmienić się z Painmakerem ale ten odchodzi mówiąc <"nie teraz">. Black Sun zdziwiony idzie po Roshera a ten wychodzi z seria uderzeń na głowę. Kenshin zaczyna sie chwiać, próba puncha nie udana bo BroSki przechodzi pod ręką aplikując Lifting Reverse DDT. Pin 1,2... Kenshin nadal w walce. TAG Brad zmienia się z Thomasem. Creature of Pay wchodzi na trzecią linę... Diving Headbutt! Nie trafia! Od razu po spotkaniu z matą wstaję i trafia na Koutoubu Kick! Nagle do ringu wbiega Roshera ale Kenshin wynosi go na barki i wyprowadza Son of Sun (Fireman Carry Double Knee Gutbuster)! BroSki wyrolowuję się z ringu... Black Sun nakręca się... Czeka aż Thorn wstanię... Rozbieg i Shining Wizard! NIE! Gdy Kenshin był gotowy do rozbiegu nagle Phil klepnął go wplecy przez co mamy TAG! English Soldier podnosi przeciwnika i aplikuję mu Undisputed Pain (Dream Street's)! PIn 1! 2! 3! Kenshin i Cleverley odnoszą zwycięstwo! Japończyk zdziwiony patrzy się na anglika a ten wychodzi z ringu klaszcząc w stronę Black Suna...
Stołówka NAW
>>> Kamera kieruje się na stołówkę NAW, gdzie widzimy ogromną kolejkę do okienka. Dziś mamy chleb ze smalcem i mortadelę po tańszej cenie więc w końcu kogoś na coś tu stać..Nie żeby NAW mało płaciło swoim ludziom czy coś..Kolejka wydaje się nie mieć końca, ale nagle na stółówkę wbija Mack Everey. Nie idzie do okienka, lecz siada sobie przy wolnym stoliku, wyjmuje z plecaka pudełko, a z niego wyciąga dużego kebaba. Zaczyna go pożerać w zawrotnym tempie..Kamera obraca się pokazując kolejkę, a gdy wraca do Macka widzimy, że już cztery opakowania po kebabach leżą na stole. Cóż za bestia. Nagle na stołówkę wchodzi kolejna osoba..jest to Chris Mist! Ten rozgląda się po stołówce i zauważa Macka..Big Fat Man chce się przed nim ukryć więc zakrywa plecak na głowę..Zapomina jednak, że miał tam sosy do kebsa i wszystko wylało mu się na głowę. Sfrustrowany zaczął bluzgać, a Mist dostrzegł go i przysiadł się. Sam wyjął sobie Kebsa w Tortilli z plecak i zaczął jeść..
Chris Mist: Mmmmm.. Idealne! Ten kto stworzył kebaba powinien zasiadać w niebie obok Boga. To jest coś wspaniałego..
Mack Everey: Dzięki, że mi to mówisz. Jakbym nie wiedział. Kebaby to moje życie...Powiem ci coś w tajemnicy. W domu zamiast w wannie kąpię się w basenie napełnionym mieszanymi sosami..
Chris Mist: Czemu akurat mieszanymi?
Mack Everey: Głupiś ty? Dwa w cenie jednego...Ogólnie często ubieram się też w rzeczy z kebaba. Na przykład z ostatniej bułki wyjadłem mięso, a z reszty zrobiłem sobie czapkę..Dobrze, że tobie też się one podobają..
Chris Mist: A wiesz co mi się nie podoba? Rezultat naszej ostatniej walki...<Chris szturcha rękę Macka tak, że kebab wypada z jego ręki>!
Mack Everey: CO TY ROBISZ? MOJE MAŁE DZIECKO! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE! HALO! CZY JEST JAKIŚ LEKARZ NA SALI?
Chris Mist: KURWA MACK! Uspokój się...Jak do ciebie mówię to mnie słuchaj, a nie pożerasz kebsy..Wiesz co? Nie podoba mi się to, że nie było jednego zwyciezcy. Co to za walka, która nie została do końca rozstrzygnięta? Słaba..Fani tego nie chcieli, było to po nich widać. Musimy stoczyć walkę...Ja vs Ty! Nikt inny...Tylko nasza dwójka! Pasuje? Mam nadzieję, że tak bo to nie było pytanie. Skoro chcesz walczyć o najważniejsze cele to musisz przyjmować takie wyzwania! Zgadzasz się?
Mack Everey: No nie wiem....
Chris Mist: Dobra odkupię ci tego kebsa...ZGADZASZ SIĘ? ZGADZASZ SIE WIELKA TŁUSTA ŚWINIO?
Mack Everey: TAK! ZGADZAM SIĘ! JUŻ W ŚRODĘ NA SPECIALU! TY VS JA! MACK VS MIST! ONE MORE MATCH!
>>> Mist uśmiecha się w jego stronę, po czym odchodzi. Mack wyjmuje kolejnego kebsa i pożera go..Kamera wraca do ringu
Elijah Drake vs Mike Magnus vs DC Robinson - Triple Threat Match for 1#Contender United States Championship
>>> Pierwszy do ringu zmierza były już mistrz Stanów Zjednoczonych... Drake widać że nie ma żadnego szacunku do fanów... Nie zwraca na nich kompletnie uwagi. Drugi pojawią się chyba faworyt... "Holy Diver" gra a wraz z swoją gitarą do ringu zmierza Mike Magnus. Gra krótką melodie patrząc wprost w oczy Elijaha po czym odkłada swój ukochany przedmiot. Ostatni pojawia się DC Robinson! Na niego publika najlepiej zareagowała! Ten z tablicą "I'am Next Champion" idzie w stronę kwadratowego pierścienia.
Zaczynamy to starcie o miano pretendenta do mistrzostwa trzymanego przez Logana Hardy'ego. Mike i Elijah patrzą na Robinsona... Potem na siebie... Drake rzuca się na Moonchilda do samo robi Magnus i zalewają go serią uderzeń w narożniku. Po chwili obydwoje wyrzucają go Double Clothslinem... Black Truth uśmiecha sie do Magnusa ten też się uśmiecha ale momentalnie zsyła na niego lawinę ciosów po których Drake ląduję w narożniku... Irish Whip, Real King wbity w narożnik, Electric Shawl biegnie na niego ale nie trafia, uderza w narożnik, odwraca się i inkasuję Calf Kick od Black Trutha. <"I co panie gitarka?"> Elijah odwraca się a tam wpada na niego DC z Leg Lariatem! Main in Planet B podnosi Magica, próba Russian Leg Swepa nie udana! Mike wynosi pod Reverse Alabama Slam... Rzuca Moonchildem w prost na leżącego Elijaha! Pin 1,2... Drake odkopuję. Electric Shawl Rzuca Robinsonem do narożnika, tam wbija go butem... Odwraca się unikając Dropkicka od Elijaha który ląduję na na Robim! Robinson wyrolował się z ringu... Drake wyniesiony na barki ale zeskakuję z nich i wykonuję Step Up Enzugiri Magnusowi! Mike ogłuszony, Gut Kick i Double Underhook Backbreaker! Pin 1,2... Magic odkopuję. Black Truth czeka aż rywal wstanie... Last Serenade (Handspring Cutter)! Nie! Back Suplex! Nie! Real King zeskakuję na nogi, próba Superkicku nie udana! Elijah odwraca się i inkasuję Clothsline! Obaj zawodnicy padają... Powoli wstają trzymając się narożników... Magnus biegnie na Drake'a ale ten go przechwytuję wykonując Turnbuckle Reverse STO! Real King widzi że DC jest na apronie... Bierze rozbieg i aplikuję Traingle Dropkick! Moonchild wciąż za ringiem... Black Truth podnosi Mike'a i wyprowadza Black King (Brainbuster)! PIN 1! 2... Mike odkopuję... Drake zaczyna się kłócić z sędzia. Po krótkiej kłótni wchodzi na narożnik... Czyżby House Of Truth (Swanton Bomb)?! NIE! DC WBIEGŁ NA NAROŻNIK I WYKONAŁ SUPER POWERSLAM WPROST NA LEŻĄCEGO MAGNUSA! Cała trójka zwija się z bólu... Wszyscy wstają... Dropkick dla DC po którym ląduję w narożniku! Mike próbuję Clothsline'a ale Drake kontruję i momentalnie wysyła Spike Hurricanrane! Real King podchodzi do Robinsona... Ten wynosi go na barki i wykonuję Seventeen Television (Running Death Valley Driver)! Pin 1,2... Przerywa Electric Shawl. Magnus pokazuję Elijahowi żeby mu pomógł... Próba Double Suplexu nie udana! DCR wykonuje Suplex rywalom! <"DC! DC!"> Robi Irish Whipuje Magnusa do jednego narożnika a Elijaha do drugiego... Corner Enzugiri Dla Magica! DC bierze rozbieg i Corner Enzugiri dla Real kinga! Moonchild czeka aż Mike wstanie... Bicycle Kick! Nie! Magnus przechwytuję nogę i zapina Guitar Rocks (Boston Crab)! DC będzię klepał ?! Nie! Superkick w tył głowy od Elijaha! Drake od razu łapię Magica i aplikuje mu Death Injection (Back Suplex & Neckbreaker)! Pin 1,2... Przerywa DCR! Nikt nie chce stracić upragnionej szansy na pas... Cała trójka siedzi w narożnikach... DC i Mike wchodzą w wymianę! Punch za punch, punch za punch, punch... Magnus wyprowadza Knee Strike w tułów przeciwnika, rozpędza się przy użyciu lin i wpada na Flapjack od DCR! Moonchild się odwraca i inkasuję Clothsline wyrzucający go z ringu od Elijaha! Black Truth nie kończy, bierze rozbieg i dokłada Suicide Dive! Robi wbity w barykady... Real King wraca do ringu ale z miejsca otrzymuję Enzugiri! Elijah pada na matę... Mike zaczyna klaszczeć... Podchodzi i Mike Rules (Killswitch)! NIEEE! Drake wydostaję sie, odpycha Magnusa który po obróceniu się otrzymuję Last Serenade (Jumping Cutter! Drake ogląda się czy DC nie przeszkodzi mu... Ten znikąd go obraca i aplikuję On The Street's (Jumping Reverse STO)! PIN 1! 2! 3! DC zostaję predentendem do pasa United States! Widać łzy w oczach zawodnika który trzyma się lin...
>>> Na stage wchodzi obecny mistrz United States Logan Hardy! Publiczność jak zwykle żywiołowo na niego reaguję, wykonuje swoje klasyczny gesty i zmierza do ringu przybijając "piątki" z fanami. Łapię za mikrofon.
Logan Hardy: Wielkie brawa dla tego pana za pokazanie dlaczego to on zasługuję na walkę o ten tytuł <podnosi pas do góry> <cheer>! No dalej nie słyszę was! <cheeeeeeeeeer> No i o to chodziło. Chciałbym serdecznie ci DC pogratulować wygranej i... <"Żaden ćpuń">
>>> Elijah podchodzi do Logana ale ten automatycznie wykonuję mu Twist of Fate!
Logan Hardy: I chciałbym ci życzyć powodzeniana PPV bo to pewnie bedzie data naszego pojedynku.
DC Robinson: Nie... Nie! Nie! Nie! Wiesz co Hardy? Za długo czekałem na ten moment... Nie mam zamiaru czekać do PPV... Za długo czekałem na jakąkolwiek walkę o pas gdziekolwiek i gdy ona przyszła chca ją dostać jak najszybciej i jak najlepiej wykorzystać... Chcę tej walki już za tydzień... Ty, ja i ten ring... DC Robinson zaskoczy cały świat...
Logan Hardy: Jesteś pewny siebie... Żeby cię do nie zgubiło... Powodzenia za tydzień na Riot...
DC Robinson: Tobie bardziej się to przyda ale również życzę powodzenia... Stwórzmy coś świetnego i zapiszmy się w historii tego show...
Logan Hardy: Jestem na ta gotowy jak nigdy wcześniej
>>> Panowie podają sobie ręce patrząc sobie głęboko w oczy... Logan po tym podnosi pas do góry, DC wskazuję na tytuł po czym pokazuje że będzie na jego talii... Hardy wychodzi bijąc brawo Robiemu, a ten patrzy wciąż na mistrzostwo Logana...
Rozmowa o walce wieczoru
>>> Widzimy jak Glow siedzi zamyślony w szatni... Nagle za jego pleców wyłania się państwo "Amazing". Luke wstaje
Mr.Amazing Paul: Minęło trochę od naszej walki na Run to Glory...
Luke Glow: No trochę czasu minęło...
Mr.Amazing Paul: Mimo sytuacji z poprzedniego tygodnia... Chciałbym żeby wszystkie dotychczasowe sprawy zostały odłożone i stworzyli genialne show dla tych ludzi...
Luke Glow: Nie ma sprawy...
Mr.Amazing Paul: Zauważyłem że mamy jeden i ten sam problem...
Luke Glow: Nouvel? <uśmiecha się>
>>> Paul zdenerwował się ale Gosia momentalnia go uspokoiła
Luke Glow: Spokojnie Paulu... Wiem doskonale że chodzi ci o Estrade... Nie ukrywam jest on dużym problemem.
Mr.Amazing Paul: Właśnie do tego dążyłem...
Luke Glow: Liże dupe Arrowowi więc wszystko wydarzyć się może...
Mr.Amazing Paul: Miejmy nadzieję że nie dojdzie do jego interwencji... No nic ide się przygotować... Powodzenia
Luke Glow: Powodzenia...
>>> Paul i Gosia odchodzą... LG nadal siedzi zamyślony w szatni <wszystko za drzwi słuchał Antonio>
Sylar vs Matt Miller - Normal Match
>>> Sylar w drodzę do ringu... Widać wściekłość na jego twarzy po ostatnich wydarzeniach... Matt dobrze nie wszedł do ringu a Sylar już rzuca się na niego z serią ciosów!
The Fallen zaczyna starcie od serii Elbow Smashów. Pierwszy, drugi, trzeci, czwarty! Mamy odbicie od lin, po którym robi Spinebustera! PIN-1! Kick Out! Kamerzysta nie zamierza kończyć tak szybko. Sylar kuca, łapie go za głowę i wyprowadza serię uderzen na głowę! Miller wyprowadza jednak Uppercuta, po czym wstaje, unika próby Clothesline i wykonuje Dropkicka. Sylar odbija się po nim od lin, ale od razu wykonuje Big Boota i Matt pada na mate. Ten podnosi go, Irish Whipuje do narożnika i tam wyprowadza serię Right Hook'ów. Decker wygląda jakby już zaraz miał stracić przytomność, ale jakos się trzyma..Forgotten Soldier jednakże odwraca go i wykonuje German Suplex w narożnik..PIN- 1! 2! Kick Out! To nadal nie koniec. The Fallen wyprowadza serię potężnych punchów w jego głowę, po czym podnosi go i...Drop The Bomb (Running Package Piledriver)! The Fallen szykuje się do finishera, ale....chwila co się dzieje? Spod ringu zaczyna wydobywać się gęsta mgła, która po krótkiej chwili zakryła kwadratowy pierścien..Po chwili spada ona i..Matta nie ma już w w ringu...
Sylar spogląda w narożnik, a tam....FREDDY HOWARD. Już chce go atakować, ale odwraca się i zauważa, że w drugim narożniku...też stoi Freddy.. CHWILA! HOWARD JEST W KAŻDYM CORNERZE! Czy Arrow i Carney wsypali nam coś do tej darmowej Coli? Bo to chyba nie jest możliwe...
>>> Sylar atakuje pierwsze, ale... Po uderzeniu rywal znika. The Fallen jest w szoku, nie wie o co chodzi..Atakuje drugiego! TO SAMO! Po otrzymaniu uderzenia znika...Czas na trzeciego, a z nim jest dokładnie to samo..Został ostatni..To musi być Howard. Sylar bierze ogromny zamach i uderza rywala, ale....ten też znika..o co tu chodzi...CHWILA! KTOŚ ODWRACA SYLARA! TO FREDDY HOWARD! TO TEN PRAWDZIWY! SISTER ABIGAIL OD HOWARDA.....Po finisherze słyszymy głośny śmiech, po którym znów pojawia się mgła..Gdy ta schodzi w ringu nie ma żadnego z nich.
Sawo vs Samael - Beat The Clock Challange Match
Rozpoczynamy! Sawo patrzy wciąż na Samaela... Ten tylko pokazuję gest przecięcie gardła... Wchodzą w zwarcie. Sawo zepchnięty do narożnika... Sedzia rozdziela zawodników ale to Dark Servant rzuca sie na Lone Wolfa dusząc go w narożniku. Po chwili zaczyna serię Back Elbow'ów w głowę rywala... 1, 2, 3, 4, 5, 6... Krótki rozbieg i Corner Back Elbow od Samaela. Sawo pada na ziemię. Seria stompów na głowę Flying Canadiana... Sawo podniesiony... Wyrywa się serią uderzeń! Rozpędza się przy użyciu lin ale momentalnie Gut Kick i DDT od Samaela. Pin 1,2... Third City Saint odkopuję. Demon zaciska headlock na siedzącym Sawo... Uderz parę razy go w głowę... Sawo powoli wstaję... Nie na długo bo Samael powala go na ziemię... I nie trafia Knee Dropem! Dark Servant odwraca się i otrzymuję Arm drag! 1, 2, 3! Frankesteiner po którym Samael ląduję za ringiem! Sawo bierze rozbieg... Przeskakuję nad linąi zatrzymuję się na apronie, Demon próbuję go podciąć ale Flying Canadian go odpycha noga po czym momentalnie wyprowadza Split-legged Moonsault z wybiciem od lin na stojącym Dark Servancie!
>>> Reklamy! No bo kto chcę tak naprawdę oglądać walki Sawo?
Wracamy... Na zegarze jest już 7:43... Sawo nie trafia Big Bootem, Samael odbija się od lin i aplikuję Slingblade! Pin 1,2... Lone Wolf nadal w tym starciu. Dark Servant wyciera twarzą przeciwnika matę, sędzia po chwili każę mu przestać. Demon zaciąga oponenta do narożnika... Tornado DDT! Nie! Sawo odpycha rywala, wchodzi na drugą linę i wykonuję Blockbuster! <"Sawo! Sawo!"> Flying Canadian niesiony okrzykami z publika podnosi Samaela... Half Nelson Suplex! Nie! Seria łokci od Demona, Irish Whip, Sawo unika Lariata ale znowu pod odbiciu wpada na Spinebuster! Pin 1,2... Sawo odkopuję <czas 10:21>... Coraz mniej czasu mu zostało... Demon wykonuje parę Elbow Dropów na korpus rywala... Podnosi... Ustawienie pod Apocalypse (Canadian Destroyer)! Nie! Back Body Drop! Dark Servant od razu wstaję, Sawo przechodzi za rękę i Ole! Bomb (Blue Thunder Bomb)! PIN 1! 2... Samael nadal walczy! Zostały ostatnie 2 minuty! Sawo łapię się za głowę... Publiczność skanduję głośne "Ole! Ole!"... Demon jest już w narożniku... Canadian Kick (Helluva Kick)! Nie! Superkick od Dark Servanta! PIN 1! 2... LONE WOLFE NADAL W GRZE! Widać wściekłość na twarzy Samaela...Podnosi on Sawo... Apocalypse... Nie! Sawo się uwalnia! Odpycha Demona, unika Lariata! Cofa się do narożnika, rywal na niego biegnie... A TEN APLIKUJĘ TURNBUCKLE EXPLODER SUPLEX! OSTATNIE 15 SEKUND! <"OLEEEEE!"> FLYING CANADIAN KLASYCZNIE TUPIE W NAROŻNIKU... ROZBIEG I CANADIAN KICK (Helluva Kick)! PIN 1! 2! 3! Sawo z czasem 14:26 wygrywa ten Beat The Clock Challange!
>>> Kamery pokazują jak Canavaro wskakuję do auta i próbuję wyjechać z budynku ale w ostatniej chwili brama od budynku się zamyka i ochrona wprowadza go do ringu! Ochroniarze trzymają Canavaro w środku ringu żeby nie uciekł, a Sawo rozbawiony cała sytuacją podchodzi <"ooooooooo"!>...
>>> Maska został zdjęta! Sawo nie dowierza...
Sawo: To ty... To ty Perez...
Rodrigo Perez: Tak to ja ty nedzny kanadyjski szczurze! To przez ciebie musiałem odejść z AAA... Moja zemsta miała dziś nadejść...
Sawo: Ale czemu... Jak, po co?
Rodrigo Perez: Szukałem zemsty... Od kiedy się dowiedziałem że jesteś NAW czekałem na ten dzień... Czekałem i czekałem aż w końcu doszło do naszej walki... Zdemaskowałeś mnie...
Sawo: Pamiętam jak wygrałem z tobą na TripleManii...
Rodrigo Perez: Myślisz że ja tego nie pamiętam? Przez wszystkie noce knułem plan jak na tobię się zemścić... Nie udało się... Ale uwierz mi że nie odpuszczę...
>>> Rodrigo pluję w twarz kanadyjczyka a ten wściekły rzuca się na niego! Ochrona ich rozdziela! Perez zostaję wyprowadzony z ringu... Sawo próbuję uspokoić emocje... <"To nie było nasze ostatnie spotkanie! Jeszcze tego nie skończyłem!">... Lone Wolf siedzi zamyślony w narożniku patrzać jak ochrona wynosi Pereza z areny...
Nieznany przybysz
>>> Kamera pokazuję na jakąś opuszczoną hale gdzie trenuję nowy zawodnik... Lay Yarin... Wykonuję akrobatyczne akcje, podnosi ciężary...
>>> Nagle za górnęj części tej hali wyjawia się Vimal Green, obserwuję trening Laya...
Vimal Green: Chłopak ma marzenia... Ale ja je szybko zabiorę... To bedzie piękny sen Vimala Greena... Nik i nic tego nie zatrzyma...
>>> Vimal odchodzi... Kamera znów pokazuję na Yarina... Ten nadal ciężko trenuje... nagle podchodzi do kamery mówi coś po meksykańsku... Obraz zanika i pojawia sie napis "Legenda się zaczyna..."
Luke Glow vs Mr.Amazing Paul - Normal Match
>>> Pierwszy do kwadratowego pierścienia zmierza były mistrz World & Global NAW Luke Glow... Rozgląda się na wszystkie strony... Uderza się w pierś w klasyczny sposób dla siebie... Będąc na narożniku znowu wykonuję klasyczny gest... "You... Will Bow To Me.." Mr.Amazing Paul na stage'u! Chodzi po nim patrząc na Bone Breakera... Klasyczny taunt rostrzelania <pyro>... Uderza się w pierś i idzie do ringu... Wchodzi do niego a tam widać nie ustanny kontakt wzrokowy z dawnym rywalem...
Zaczynamy można powiedzieć "rewanż" z Run To Glory w Main Event'cie Riot City! Paul wystawia dłoń do przeciwnika... Obaj podają sobie ręke...Wchodzą w zwarcie! Paul spycha Glowa do narożnika... Sędzi ich rozdziela. Znowu mamu zwarcie ale szybko Knee Strike w korpus od Bone Breakera kończy clinch, seria ciosów na głowę dla Paula. Incredible One zepchnięty do narożnika do narożnika przez nawałnice ciosów... LG bierze rozbieg... Nie trafia Corner Forearm Smashem... Teraz to Paul bierze rozbieg i nie trafia Corner Lariatem. <uśmiechają się do siebie> Mamy zwarcie, MMA Fighter zaciska headlock, LG posyła go na liny a przeciwnik rozpędza się i powala go Shoulder Blockiem. Paul nabiera rozpędu przy użyciu lin, LG wstaję. Paul zatrzymują się przed Glowem próbującym Dropkicka, gdy ten wstaje powala go Clothslinem. Destroyer wyrolował się na apron... True Role Model podchodzi do niego ale trafia na Hotshot. Były Global Champion wchodzi do ringu, Irish Whip, schyla sie co wykorzystuję Paul łapiąc go za głowe i rzucając o mate. Mr.Amazing podnosi Glowa, Irish Whip do narożnika. Tam zaczyna serię Corner Clothsline'i. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8... Za dziewiątym razem Luke przechwytuję ramię Paula i aplikuję mu Corner Reverse STO! Destroyer idzie do przeciw ległego narożnika... Bierze rozbieg ale przy próbuję Corner Forearm Smashu People's Chosen wyrzuca go na apron. Revolution Inventor odwraca się i inkasuję Pendulum Kick. Paul ogłuszony co LG wykorzystuję wybijajac się od lin i wykonując Diving High Knee! Pin 1,2... MMA Fighter odskakuję.
>>> "Beep! Beep!" Antonio Estrada wychodzi ze swojego Ferrari... Zasiada przy stole komentatorskim...
LG patrzył się cały czas w jego stronę... Odwraca się... Przerzuca Paula na apron! Enzugiri po którym Paul wypada z apronu! Bone Breaker bierze rozbieg i dokłada Suicide Dive! Revolution Inventor uderza w stół komentatorski plecami. <widać uśmiech na twarzy Antonio> LG mówi coś w kierunku Arystokraty i wrzuca rywala do ringu. Wchodzi na apron, wybija się... Nie trafia! Odwraca się i wpada na Swinging Side Slam. Pin 1,2... Destroyer odkopuję. True Role Model po tej akcji jest zniesmaczony... Wchodzi na apron... Wyskakuję za niego i aplikuję Diving Shoulder Block! Pin 1,2... Były Global Champion nadal w walce! Paul znow jest zniesmaczony... Podnosi oponenta... Próba Fisherman Driver skontrowana do Small Packcage! Pin 1,2... Paul daje radę wyjść. Wyprowadza punch... LG w klasyczny sposób sie odbija i dodaje Rebound Lariat! Oboje padają na ziemię... Powoli wstają... LG biegnie na Paula ale ten go łapię i aplikuję Exploder Suplex! Revolution Inventor pokazuję że to koniec... <taunt> Wyniesienie do Revolution Bomb (Batista Bomb)! Nie! LG po serii ciosów zeskakuję! Przechodzi za plecy Paula i wykonuję WOODS CRUSHING FINALE! PIN 1! 2... MMA Fighter nadal w walce... Bone Breaker nie jest wstanie w to uwierzyć... Powoli wchodzi na narożnik... Wskazuję na Paula... Shooting Star Press! Nie trafia! Odrazu po uderzeniu w matę wstaję i inkasuję Spear od Incredible One'a! PIN 1! 2... LG odskakuję... Mr.Amazing uśmiecha sie pod nosem... W klasyczny sposób trzęsie ringiem... <taunt> Czy tym razem Revolution Bomb (Batista Bomb) się uda?! Nie bo LG przeszedł do Hurricanrany! Paul biegnie na rywala ten wykonuję Spin Kick w brzuch, Bone Breaker bierze rozbieg... CURB STOMP! NIE! Revolution Inventor łapię za nogę i przechodzi do Spinebustera... LG podczas wyniesienie wyprowadził kilka Back Elbow'ów uwalniając się! Gut Kick i PEDIGREE! NIE! Paul się wyrolowuję i wyprowadza Clothsline from Hell! Obaj padają na ziemie z wyczerpania...
>>> Zaraz! Do ringu wchodzi Antonio Estrada! <"No dalej buntowniku wstań!>... Supulturero (Superkick) dla Glowa będącego na kolanach! Estrada odwraca się i zostaję wrzucony do narożnika przez Paula! Klasyczny Shoulder Thrusty... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13... Nagle pół przytomny Luke obraca Paula i zaczynają sprzeczke! Po chwili rzuca się na nich Antoni i mamy trzoosobowy brawl! COOO?! Większość rosteru NAW wbiega by rozdzielić tą trójkę! Istna wojna...
>>> Którą kończy Luke Arrow...
Luke Arrow: Dość tego! Nie będzie mi cały roster wbiegał do ringu i naparzał się jak dzikie małpy! To nie w waszym stylu... Prócz Elijaha... Wiesz co Glow? Może i uważasz że Estrada liże mi dupsko ale swoim zachowaniem nieźle mnie zdenerwował bo nie ukrywam miło oglądało się to starcie... Ty nadal masz swój rewanż... Wiekszość rosteru stoi w ringu... Wszystko wskazuję na to że za tydzień na Riot City odbędzie się druga walka o mistrzostwo! Luke Glow vs Antonio Estrada rewanż z Revolution w... Lumberjack Matchu! <"This is Awasome"> A teraz wypierdalać z mojego ringu bo to jest koniec naszego czasu antenowego! Dziękuję i do zobaczenia za tydzień!
Tymi słowami oraz wymianą spojrzeń Glowa z Antonio kończymy dzisiejsze Riot City!
Strony: 1