NAW - Nonstop Action Wrestling

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-02-19 21:21:15

Arrow
Administrator
Liczba postów: 10
WindowsChrome 48.0.2564.109

RIOT CITY 15.02.2016

RIOT CITY 15.02.2016

Witajcie na pierwszym Riot City po Revolution! Co zobaczymy na dzisiejszym show? Nie obędzie się bez celebracji nowego mistrza Global! Ważne ogłoszenie dotyczące rosterów, kto zostanie pretendentem? Czy Wicked ucieknię przed "myśliwym"? Co zrobi Canavaro z maską Sawo? I na pewno ujrzymy powrót kogoś wielkiego... Nie przedłużając zaczynajmy!

Viva la Estrada!

>>> Ring w barwach Meksyku, paru meksykanów z banjo zaczyna grać melodię a za mikrofon chwyta prywatny zapowiadacz Antonio Estrady, Pedro.

Pedro: Damas y caballeros,
Es un gran honor de presentar a usted,
Él es el hombre que va a destruir Luke Glow en Revolución
Él es la esencia de la excelencia
El NUEVO CAMPEÓN MUNDIAL
Él es ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIIOOOOOOOOOOO ESTRAAAAAAAAADDAAAAAAA

>>> <"Beep! Beep!"> TAK! TO ON! Antonio Estrada wjeżdża swoim białym Ferrari... Wraz z nowym pasem mistrzowskim! Wchodzi na stage, rozkłada ręcę <pyro> i z uśmiechem na twarzy idzie w stronę kwadratowego pierścienia <w między czasie zdjął małemu dziecku maskę i założył swą chustę>. Nowy mistrz staję w środku ringu, chwyta za mikrofon.

Antonio Estrada: Finalmente! Tak jak wcześniej zapowiadałem... Luke Glow był tylko małym robaczkiem w mojej Teqilli którą bez problemu wypiłem. Ukazałem wyższość... Ukazałem władze... Ukazałem to jak genialnym zawodnikiem jest Antonio Estrada <puszcza oczko>. Stoję przed wami jako nowy mistrz Global AMIGOS! <podnosi pas do góry> To jest prawdziwe złoto! Nie to co prezentował wam ten śmieszny robak, którego rozdeptałem... To jest symbol władzy... Tak powinien wyglądać główny tytuł! <uderza parę razy w pas> I tak powinien wyglądać prawdziwy mistrz <śmieję się rozkładając ręcę>...

>>> Nagle widzimy jak Pedro zawiesza piniate w kształcie LG. Nagle Antonio bierze parę kroków i rozbija ją Supulturero (Superkick).

Antonio Estrada: Widzicie?! Tak skończył wasz żałosny mistrz... Tak skończył się ten jego cały "bunt"... <śmieję sie pod nosem> Powiedzcie mi ilu ludzi mogło tak wspaniale wejść do tego biznesu? <cisza> No kto? Nie słyszę... NIKT! Antonio Estrada... Zapamiętacie mnie... Każdego dnia będę wam pokazywał czemu to ja na swoim pierwszym PPV pokonałem byłego mistrza World i Global... Nazywam sie Antonio Estrada i to ja zmienie na zawsze Nonstop Action Wrestling!

>>> Panowie z banjo zaczynają grać theme Estrady a on wchodzi na narożnik wznosząc pas do góry.

>>> Co?! To Europejczycy! Steiner i Tank wraz z pasami Tag-Team powoli kierują się do ringu. Chwytają za mikrofony.

Polish Tank: Panie Estrada, chcieliśmy panu pogratulować upokożenia tego nedznego Amerykana.

Luca Steiner: Nie szanujesz tak samo jak my USA przy czym mocno ich upokorzyłeś niszcząc, dewastując ich "buntownika".

Polish Tank: Pokazał pan pogardę wobec tych wciąż wywyższających się Amerkanów co bardzo cenimy.

Luca Steiner: Chcemy uścisnąć pańską dłon w geście pogratulowan i wspólnie wznieść pasy mistrzowskie których nie trzyma żaden zawodnik ze Stanów Zjednoczonych.

>>> Antonio uśmiecha się i wraz z Europejczykami wznoszą mistrzostwa w górę.

>>> Millenium Countdown... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... <pyro> Tak to Chris Mist!

Chris Mist: Chwila, Chwila... Koniec lizania dupska sobie nawzajem chłopcy z Europy oraz panie Autostrada.

Antonio Estrada: A któż to? Chris Mist? To ty w tym samym czasie co pewien grubiutki Amerkanin zdobyłeś pin... Zabawne... I jak to teraz chcecie rozwiązać? Konkurs kto szybciej zje kebaba? Czy może kto szybciej zapuści włosy niczym koczkodan?

Chris Mist: Chyba to słońce coś za dużo się odbiło od tego twojego złocistego pasa i dostałeś lekkiego udaru... A może za dużo robaków było w tej Teqilli?

Antonio Estrada: Spokojnie... Takim malutkim robaczkiem na pewno się nie udławie zaś...

>>> Mack Everey na rampie!

Mack Everey: Ja nie należe chyba do małych ludzi... Tak mi się chociaż wydaję. <cheer>

>>> Mist i Everey wymieniają sie spojrzeniami na rampie. Wchodzą do ringu.

Antonio Estrada: Ohohoh! Panowie nie tak szybko! To jest moja celebracja bo to ja sięgłem po to co dla was jest wręcz nie osiągalne... Zwłaszcza dla ciebie Everey <puszcza oczko>.

Mack Everey: Nie byłbym tego taki pewien Mr. Burritos... Poczekaj... Burritos? Ale sobie smaka przez ciebie Antoniusz sobie narobiłem...

>>> Mack klepie się po brzuchu a reszta zawodników stojących w ringu łapie się za głowę...

>>> Luke Arrow wchodzi na stage!

Luke Arrow: Znowu się zbiorowisko zrobiło... Jedni świętują wygranie tytułów... Jedni próbują coś powiedzieć... A inni są głodni... Ale wszyscy pewnie chcą walczyć! <cheer> Skoro mamy tyle osób w ringu... Widać podział... To nie pozostaję mi nic innego ustalić niż 3 vs 3 Tag-Team Match w dzisiejszym Main Event'cie Riot City! Mistrzowie tag-Team Polish Tank oraz Luca Steiner połączą siły wraz z nowym mistrzem Global Antonio Estradą przeciwko Chrisowi Mistowi, Mackowi Everey'owi i <"You... Will Bow To Me...">

>>> MR.AMAZING PAUL NA STAGE'U! PUBLIKA SZALEJE! ON WRÓCIŁ! Luke Arrow z uśmiechem patrzy się na byłego mistrza World a ten pewnym krokiem zmierza do ringu. Wchodzi na narożnik podnosząc rękę wysoko do góry... Podchodzi do Estrady... Ściaga swojego czarne okulary... Oboje patrzą sobie w oczy... Paul odwraca się i chwyta za mikrofon.

Mr. Amazing Paul: Nareszcie... Mr.Amazing Paul powrócił do... Domu... I jest gotowy do zawalczenia w walce wieczoru... Amazing Revolution rozpoczyna się już dzisiaj.

>>> Paul wychodzi z ringu w rytm swojego utworu a reszta zawodników spogląda na niego... <widać podenerwowanie na twarzy Estrady>

Kenshin vs Brad Rosher - Normal Match

>>> "Woo Woo Woo! You Know It!" Brad Rosher wchodzi klasycznym krokiem do ringu, widać że fani nie przepadają za nim. Czas na zawodnika z Japonii... Ten powolnym krokiem przy dobrej owacji publiczności wchodzi do ringu.

Zaczynamy! Oboje wchodzą w clinch, Kenshin spycha Brada do narożnika, ten go odpycha, Slap od Roshera. Black Sun zaczyna klasyczną serię kopnięć w korpus. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13... Sędzia karzę mu przestać, on sam bierze rozbieg i dokłada Corner Dropkick! BroSki nadal się trzyma narożnika a Quiet Water bierze kolejny rozbieg i znowu Corner Dropkick! Internet Sensation pada na matę. Pin 1,2... Rosher odkopuje. Samuray posyła go na liny, Kenshin się schyla ale dostaję Facebuster od Broskiego. Roshi wynosi japończyka pod Lifting Reverse DDT, ten kontruję, próba Tiger Suplexu uniknięta. Kenshin odwraca się i odrazu dostaję Clothsline! Pin i tylko 1. Irish Whip, Black Sun odbija się i trafia na Flapjack! Odrazu po nim przerolował się do narożnika. Rozbieg i Corner Forearm Smash od Roshiego! Kenshin siada w narożniku... <"Woo Woo Woo!"> BroSki Boot od Brada! PIN 1! 2... Kick out! Woo Woo Woo Kid karzę wstać oponentowi... Rozbieg i Rough Ryder! Nie! Samuray wynosi pod Powerbomb! Ale przenosi Brada na barki i widzimy Son of Sun (Fireman Carry Double Knee Gutbuster)! Rosher po tym odrazu wstaję i inkasuję Shining Wizards! PIN 1! 2! 3!

>>> Nagle rozbrzmiewa theme song... Debiutant Phil Cleverley kieruję się na stage!

Phil Cleverley: Robisz na mnie wrażenie... Ale może zaczne od początku... Nazywam się Phil Cleverley, pochodzę z Anglii. Mogłeś o mnie słyszeć bo to ja w wieku 17 lat miałem stać sie najlepiej zapowiadającym się wrestlerem w Anglii ale... Przesądził o tym malutki błąd w mojej walce... Po którym wszystko przepadło... Niestey nie opanowałem emocji przez co skończyłem z pustymi rękami. Ale nie poddałem się... Ciężko trenowałem by stanąć w najlepszej federacji na świecie jaką bez watpienia jest NAW. Wracjąc do poczatku mojej wypowiedzi... Zaimponowałeś mi swoim stylem walki... Lubię mocno kopnięcia, rzuty... Uwielbiam ból... I myślę że byłbyś dobrym rywalem <Kenshin uśmiecha sie>. Przyjmujesz wyzwanie?

Kenshin: Z ogromną przyjemnością.

>>> Panowie podają sobie ręce, Phil przy swoim theme songu i z uśmiechem na twarzy wychodzi. Kenshin stoi w środku ringu również z uśmiechem.

Wiejskie życie

>>> Thomas Waal siedzi na swojej farmie. Nagle wstaję i wchodzi do swojej obory.

Thomas Waal: Fernando nakarm te świnie bo już drugi dzień skrzeczą.

Fernando: Już się robi.

>>> Thomas wchodzi po tym do kurnika, gdzie to Colty użera się z kurami.

Thomas Waal: Kurwa mać, rodzice cię robili po ciemku czy jak? Nawet kurwa kurom jaj z pod dupy wziąć nie umiesz ty spierdolino.

>>> Waal popycha Simona który wypada z kurnika a sam zabiera wszystkie jajka, które padaję Colty'emu.

Thomas Waal: Widzisz kurwa tak to się robi a nie jak jakaś panienka. Żeby się to nie powtórzyło bo kolejnym razem będziesz przewracał gnój.

Simon Colty: Dobrze rozumiem.

>>> Thomas siada na fotelu patrząc w oddali na swoje traktory...

Ogłoszenie

>>> Luke Arrow stoi w środku kwadratowego pierścienia. Ma nam coś do przekazania.

Luke Arrow: Jak się bawicie?! <cheer> To genialne jak dużym zainteresowaniem cieszy się NAW w ostatnim czasie... Jak dobrze wiecie niestety a może stety... Rosterów już nie ma i każdy zawodnik będący na kontrakcie może uczestniczyć w wydarzeniach obydwu tygodniówek. Taka krótka informacja dlatych co nie śledzą NAWNetwork... ALE MAM NADZIEJĘ ŻE NIE MA TU TAKICH OSÓB! <cheer> <uśmiech>  A teraz przejdźmy do kolejnego tematu mojej wypowiedzi <"Hardy! Hardy!">... Wszyscy musieli widzieć ten niesamowity Tables, Ladder and Chairs Match... Rywalizacja między Loganem a Elijahem była już widoczna podczas ReBorn... Na Revolution stoczyli niesamowity bój w którym oboje mogli mocno ucierpieć... Logan był bliski porażki po niebiezpiecznym upadku ale dał radę i pokazał całemu NAW że tytuł który posiada nie jest przypadkiem...

>>> Elijah Drake i Marco Truth na stage'u!

Elijah Drake: TO BYŁ PRZYPADEK! JEGO OBECNOŚĆ W TEJ FEDERACJI TO JEST PRZYPADEK! <ściąga marynarke oraz kapulesz po czym rzuca nimi> Luke spójrz na mnie... Spójrz mi w oczy... To jest kpina że ktoś taki jak ten śmieć może trzymać ten pas... Zasługuję na jeszcze jedną walkę o pas Stanów Zjednoczonych!

>>> Luke Arrow zamyślony, łapię się za głowe... Słychać dźwięk gitary! To Mike Magnus!

Mike Magnus: Jeszcze jedna walka... Jeszcze jedna walka... Niestety Drake tak jak mówi nazwa twojej akcji kończącej... To była ostatnia serenada o twoich walkach o pas. Czas rozpocząć nową serenade a w niej głównym gitarzystą będzie... <patrzy wprost w oczy Eijaha> Electric Shawl Mike Magnus. Rozpocznie się wielki koncert i całe USA będzie równo grało najlepszy utwór w moim wykonaniu.

Elijah Drake: Posłuchaj mnie marny operowowy grajku to ja jestem The Greates Man That Ever Lived i to ja pokonałem Tomale podczas Run to Glory to ja jestem pierwszą osobą która pokonała Nouvela i to ja broniłem pasa podczas Final Destination! Gdzie ty wtedy byłeś? Grałeś melodyjkę tym moherom w kościele? Czy może zabawiałeś się w tanich w klubach?

>>> Obydwoje zaczynają się przepychać, Arrow zaczyna ich uspokajać... Rozbrzmiewa theme song... DC Robinson wchodzi na stage!

DC Robinson: Hej, hej jeszcze ja tu jestem! Mimo tego że przegrałem cała Planeta B mówiła że to ja jestem jedynym prawowitym zwięzcą tamtego starcia!

Elijah Drake: Przestań pierdolić głupoty zjarany hipisie. Skoro twoja cała Planeta B pierdoli że wygrałeś to wracaj tam. Oboje przegraliśmy ale ciebie przypiął koleś który ma nazwisko "mgła".

Mike Magnus: I taka jest różnica między wami a mną, ja swoją walkę wygrałem na PPV, wy nie byliście zagrać na tyle dobrej melodii by zdobyć upragnione zwyciestwo.

Elijah Drake: Przecież ty walczyłeś z jakimś blondasiem który próbował być straszny i miał niezłego kaca przed walką, więc o czym my tu rozmawiamy panie "Gitarka".

DC Robinson: Myślisz mój czarny kolego że obrażając moją planete będziesz lepszy ode mnie?

Luke Arrow: Koniec! Koniec, koniec! Zamknijcie te durne mordy. Magnus ma rację wasza dwójka przegrała swoje starcia na PPV więc powinniście się zamknać... <chwila zamyślenia>Skoro przegrani tak narzekają to dostaną walkę... Ze sobą! Elijah Drake vs DC Robinson na dzisiejszym Riot City!

Mike Magnus: A co ze mną?

Luke Arrow: A no i mam drugie ogłoszenie... Za tydzień cała wasza trójka zmierzy się w Triple Threat Match'u o miano pretendenta do pasa United Stades! Dziękuję i do widzenia!

>>> Luke wychodzi z ringu a cała trójka patrzy na siebie, Drake wraz z Truthem wychodzą klaszcząc w stronę Robinsona.

Wicked J vs Sylar - Steel Cage Match

>>> Pierwsza do kwadratowego pierścienia wchodzi Sylar... Rozgląda się na wszystkie strony z swoim psychopatycznym uśmiechem. Czas na jego rywala... Wicked zdejmuję kaptur i nie zwracając uwagi na fanów niepewnym krokiem  wchodzi do ringu.
Rozpoczynamy ten Steel Cage! Wicked odrazu próbuję wyjść z klatki ale Sylar odrazu zrzuca go na dół, Fallen próbuję nim rzucić w klatkę ale Wicked blokuję spotkanie z klatką po czym wykonuję Back Elbow w głowę rywala. Irish Whip do narożnika dla Sylara, ten odbija sie od niego jakby nic nie poczuł i powala Wickeda Clothslinem. Irish Whip w ścianę klatki od Fallena, Phenomenal wskakuję na nia ale jego oponent znowu go zrzuca na dół. Forgotten Soldier podnosi go i mamy serię Elbow Smashy 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... Wicked rzucony w narożnik, w ścianę klatki i znowu w narożnik... Sylar siada na nim i seria ciosów na głowę... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9... Pride nagle wynosi rywala i widzimy Buckle Bomb! Po tej akcjii to Wicked rzuca Sylarem w ściane klatki! 1, 2, 3! Forgotten Soldier pada. Phenomenal próbuję wyjść... W ostatnim momencie na górę wchodzi za nim jego rywal... Oboję spadają! Podnoszą się... Punch, punch, Low Kick, Low Kick, Spinning Backfist i Discus Clothsline od Wickeda! Pin 1,2... Sylar odskakuję. Pride czeka aż rywal wstanie... Biegnie na niego ale ten Flapjackiem wysyła go ścianę klatki! Podnosi go i znowu rzuca nim! Wicked ledwo stoi na nogach i dostaję Right Hook! Kolejny! Irish Whip... Phenomenal trzymał się lin a Sylar próbował Powerslamu co wykorzystał szybko Wicked wskakuję na liny i wykonując Diving High Knee! Pin 1,2... Fallen odkopuję. Pride wchodzi na szczyt... Forgotten Soldier dał radę wejść zanim. Wymiana ciosów na szczycie. Oboje powoli schodzą trzymając się ściany klatki, Sylar spada po Back Elbowie od Wickeda. Pride skacze ale trafia na Spinebuster od oponenta! Sylar podnosi Wickeda ale ten szybko przechodzi do Roll-Upu! 1,2... Fallen odkopuję ale odrazu wpada na Fireman Carry Neckbreaker wprost na kolano! PIN 1! 2... Sylar nadal walczy. Wicked znowu wchodzi na samą górę... Jest już na zewnątrz! Fallen zdążył wejść za nim! Łapię go i mamy SUPERPLEX Z SAMEJ GÓRY KLATKI! <śmieję się pod nosem> Forgotten Soldier powoli wstaję... Znów zaczyna serię rzutów w ściane klatki rywalem 1, 2, 3... Po czwartym odbiciu Phenomenal trafia na Backstabber! Wicked wstaję... Sylar łapię go ale ten znikąd wykonuję Shocking Experience (Single Knee Facebreaker)! PIN 1! 2... Fallen odkopuję. Wicked łapię oddech... Powoli wstaję... Znowu próbuję wejść na szczyt... Ale znowu Fallen go zdejmuję tym razem za pomocą German Suplexu! Widać obłęd w oczach Sylara... Łapię Wickeda i aplikuję Drop The Bomb (Running Package Piledriver)! Forgotten Soldier nie kończy wynosi Phenomenala i wykonuję mu Powerbomb w ścianę klatki... Ścianą łamię się! Wicked nie dotyka ziemi leżąc na niej! Fallen wrzuca go z powrotem do ringu i wyprowadza The Perfect Hunting (3xPowerBomb & Double Foot Stomp)! Pin 1, 2, 3...

>>> Sylar stoi nad zniszczonym doszczętnie Wickedem. Nagle w ringu pojawia się mgła przysłaniając całą arenę... Na titantronie pojawia się napis "Myśliwy stał się ofiarą..."... Sylar się odwraca... Freddy Howard! Sister Abigail dla Fallena! Freddy kuca przy Sylarze śmiejąc się, podnosi ręce do góry...

Nowa szefowa "Amazing Revolution"

>>> Luke rozmawia przez telefeon i nagle podchodzi do niego zdenerowowany Antonio...

Luke Arrow: O Antonio miło cię znów widzieć.

Antonio Estrada: Co to ma wogóle znaczyć? Kim jest ten cały Mr.Amazing Paul, przy kimś takim jak Antonio Estrada, że wszyscy na jego widok ucichli?

>>> Nagle za pleców Etrady wyjawia się Paul wraz z swoją nową kobietą! Antonio odwraca sie... Wymienia spojrzenie z byłym World Championem i odchodzi <widać podenerwowanie na twarzy>.

Mr.Amazing Paul: Witaj Arrow. Widzę że dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty w NAW.

Luke Arrow: Witaj Paulu, tak zdecydowanie, nowi zawodnicy, zmienione tygodniówki... Ty też widzę troche sie zmieniłeś... Nowa fryzura... Nowa kobieta.

Mr.Amazing Paul: Tak, zgadza się... Poznaj Gosię. Ona pokazała mi nowy cel w życiu. Nie jestem tym samym człowiekiem co przedtem.

Mrs.Amazing Gosia: Zgadza się... Paul odżył, opanował swoją wielką agresję i ma nowe cele w życiu a ja chcę mu pomóc w nich osiągnięcia.

Luke Arrow: Doskonale was rozumiem ale mam trochę spraw na głowię...

Mr.Amazing Paul: Za nim odejdziesz Luke... Co z moim rewanżem? Bo z logicznego punktu widzenia mi się należy.

Luke Arrow: Spokojnie Paulu, jeszcze o tym porozmawiamy a teraz muszę szybko iść bo Chris coś ode mnie chce, do zobaczenia.

>>> Arrow odchodzi.

Mrs.Amazing Gosia: Widzę że wiecznie zalatany jest, ciekawi mnie czy dostaniesz ten swój rewanż z Nouvelem.

Mr.Amazing Paul: Powinienem ale czy dostanę? Arrow i Carney to cwaniaki i pewnie nie będą chcieli bym cokolwiek zdobywał bo wiedzą czym to sie ostatnio skończyło... Chociaż Nouvela równie dobrze nienawidzą więc wszystko sie okaże... Czekam na kolejny starcie z nim... Nie odpuszczę mu Final Destination <zaczyna się denerwować>

Mrs.Amazing Gosia: Paul, spokojnie... Kiedyś nadejdzię wasz wielki rewanż i ty tym razem będziesz triymfuował

Mr.Amazing Paul: Miejmy taką nadzieję... No nic... Trzeba się szykować... Walka po powrocie zawsze jest ciężka.

>>> Paul i Gosia powoli odchodzą.

Elijah Drake vs DC Robinson - Normal Match

>>> Pierwszy do ringu wchodzi wraz z tablica "I'am Next US Champ" DC Robinson! Słyszymy dość dobrą reakcją na jego osobę, ale to tylko ze względu na rywala. Kolejny do kwadratowego pierścienia zmierza Elijah Drake wraz z Marco Truthem... Ten nie ma żadnego szacunku do fanów... Podchodzi do dziecka które ma plakat z Loganem, wyrywa go i łamie. Wchodzi do ringu i gada coś do sędziego.

Zaczynamy! Mamy zwarcie, DC przechodzi za plecy sprowadza Elijaha na ziemię. Ten wstaje, wydostaję sie i wykonuję Gut Kick, skontrowany Irish Whip, Drake powala Robiego Shoulder Blockiem. Rozpędza się, DCR wstaję i powala Dropkickiem Real Kinga. Podnosi Black Trutha, Irish Whip do narożnika, Moonchild biegnie na Elijaha ten sie odsuwa. DC wbija się w narożnik, Drake zalewa go serią ciosów w narożniku. Robinson oddaje, mamy wymianę... Punch za punch, punch za punch, punch za punch... Drake unika Leg Lariata, odbija się od lin ale druga próba Robinsona jest udana i Real King pada. Pin i tylko 1. Moonchild rozpędza się przy użyciu lin ale... Marco podcina go! Sędzia odrazu po tym każę wyjść Truthowi z okolic ringu. Ten odchodzi. Robi się odwraca a Elijah aplikuję mu Last Serenade (Jumping Cutter)! PIN 1! 2... Robinson odkopuję po finisherze! Black Truth wściekły wyrzuca Moonchilda z ringu, rzuca nim w schodki, potem w barykady, w stół, znowu w barykady i kolejny raz DC wita się z barykadą! DCR wrzucony z powrotem do ringu, tam inkasuję serię Stomp'ów od Elijaha. Drake podnosi rywala i wykonuję mu Body Slam, znowu go podnosi, łapie go za włosy i znowu sprowadza na ziemię. DC podniesiony, Irish Whip, Moonchild unika Lariata, odbija się ale trafia na Superkick! Drake dokłada Black Kinga (Brainbuster)! PIN 1! 2... DC odkskakuję.

>>>Reklamy BAYBAAAAY! Tak marginesem mówiąc... Piszcie proma bo przez niektórych nie ma już rosterów. Zapraszamy do zakupu parasolki Chrisa Snowa w NAWShop! Jedyne 6,5$!
Wracamy do walki. Drake zalewa seria chop'ów w narożniku rywala. 1, 2, 3, 4, 5... Irish Whip, skontrowany! Real King wpada w narożnik i odrazu otrzymuję w nim Corner Enzugiri! Były mistrz nadal trzyma się na nogach... Gut Kick i Impaler DDT od Moonchilda! PIN 1! 2... Elijah nadal walczy. Robi czeka aż oponent wstanie... Zachęca go do tego... Bicycle Kick! Drake uchyla linę i DC ląduję za ringiem! Real King bierze rozbieg i Suicide Dive! DC wbity w barykady. Drake wbiega do kwadratowego pierścienia, kolejny rozbieg i znowu Suicide Dive! Nie kończy! Znowu wbiega do ringu... Za nim wbiega DC, przechodzi pod ręką rywala i Third Eye (Jumping Neckbreaker)! PIN 1! 2... Elijah odskakuję! DC nie wierzy... Łapie się za głowę <"DC! DC!">... Wnosi Black Trutha na narożnik... Wynosi na barki... ON TO ZROBI! Seventeen Television (Death Valley Driver) z trzeciej liny! Resztkami sił Robinson kładzie ręke na Elijahu... Pin 1,2... Real King unosi bark. Obaj powoli wstają... Wymiana ciosów... Punch za punch, punch za punch, punch za punch, punch za punch... Elijah unika ciosu, przechodzi za plecy i Death Injection (Back Suplex & Neckbreaker)! Real King nie kończy... Wchodzi na trzecią linę... House of Truth (Swanton Bomb)! NIE! DC unika... Elijah się obraca, Bicycle Kick! Teraz to on unika! Superkick od Black Trutha, Moonchild oszołomiony! Klasyczne odbicie i Last Serenade (Handspring Cutter)! Nie! Robinson się odsuwa, Drake biegnie na niego... On The Street's (Jumping Reverse STO) od Robinsona! PIN 1! 2! 3! DC wygrywa tą walkę!

>>> Sędzi podnosi rękę Robiego do góry... Ten cieszy się ze swojej wygranej, obraca sie... Inkasuję Mike Rules (Superkick) od Magnusa! Drake wstaję i również otrzymuję Mike Rules! DC i Elijah leżą nieprzytomni a Mike stoi nad nimi wznosząc swoją gitare do góry.

Skradziona historia

>>> Widzimy w środku ringu stojącego Canavaro, obok niego stoi kosz na śmieci.

Canavaro: Pewnie zastanawiecia sie po co mi ten kosz... Otóż to jest proste <wyciąga maskę Sawo którą mu zabrał podczas ostatniej walki>. Widzicie ten śmieć? To jest obraza dla wszystkich prawdziwych luchadorów... Sawo był zwykłym podrabiańcem który tak naprawdę nigdy nie miał własnej historii i musiał kraść czyjąś żeby tylko dostać szacunek. Zwykły kanadyjski śmieć który nie potrafił stworzyć nic sam.

>>> Gdy Canavaro chciał wrzucić maskę do kosza rozbrzmiał theme... Sawo na stage'u!

Sawo: Ukradłem historię? Ja? A ty co trzymasz teraz w swoich rękach? Moją historię! To że nosiłem maskę chyba nie znaczy że kradłem czyjąś historię... Pisałem swoją... Jako pierwszy kanadyjski luchador!

Canavaro: Hahaha ty się słyszysz? Kanadyjski luchador? Czy ty sobie kpisz ze mnie? Prawdziwi luchadorzy są wyłącznie z MEKSYKU! To tam narodziło się lucha libre a nie w tej śmiesznej Kanadzie.

Sawo: Nadal nie rozumiesz... Zakładając maskę oddaję hołd lucha libre... Obdarzą tą sztukę ogromnym szacunkiem. Ty zaś łamiesz zasady lucha libre, każdy luchador powinien mieć szacunek do innego luchadora.
Canavaro: Dobre, dobre... Zapomniałbym ty już nie jesteś luchadorem... Jesteś tylko zwykłym przegranym! Tak przegrałeś ze mną na Riot ostatnio... Przegrałeś na pierwszym Riot z LG... Nie będą o Final Destination wspominał bo nie chce żeby publika znów cię wyśmiała za to jakim frajerem jesteś. Ty nie zasługujesz na posiadanie tej maski <wznosi ją do góry>.

Sawo: Każdego dnia pokazuję że nie jestem frajerem. Pokazuję że ciężka praca, chęci i szacunek do przeciwnika który w końcu da mi upragniony sukces ale najpierw... Oddaj mi moją maskę bo ona bardzo dużo mówi o mojej przeszłości i... Na pewno nie wyrzucisz jej do kosza.

Canavaro: A gdybym tak przypadkowo ją wyrzucił do kosza to co wtedy?

Sawo: Wtedy ściagnąłbym twoją maskę i pokazał całemu światu co próbujesz ukryć.

>>> Canavaro wrzuca maskę do kosza po czym popycha go na Sawo i wychodzi z ringu śmiejąc sie.

>>> Strażnik Riot City Luke Arrow pojawia się by cos powiedzieć!

Luke Arrow: No nieźle... Widać ze oboje nie darzycie się szacunkiem... Bywa i tak. Ale mam dla was coś specjalnego uszykowane... Na następnym Riot City zmierzycie się w Beat of the Clock Challange! Jeśli Sawo przegra musi oddać maske Canavaro ale gdy zaś on przegra... Będzie musiał ją zdjąć! Powodzenia...

>>> Arrow odchodzi. Canavaro zaczyna krzyczeć coś po meksykańsku a Sawo wyciąga swoją maskę ze śmietnika... Wpatrzony w nią wznosi do góry i wskazuję na Canavaro <widać złość na jego twarzy>. Oboje patrzą na siebie...

Chris Mist & Mack Everey, Mr. Amazing Paul vs Antonio Estrada & Polish Tank, Luca Steiner - 3 vs 3 Normal Tag-Team Match

>>> Pierwsi do ringu zmierzają Europejczycy! Trzymając godnie pasy Tag-Team na biodrach wchodzą do ringu. Czas na nowego mistrza Global! Antonio Estrada znowu swym białym Ferrari wjeżdża na arenę! Wchodzi na stage, rozkłada ręce <pyro>, uśmiecha się w stronę publiczności po czym powolnym krokiem idzie do kwadratowego pierścienia. Millenium Countdown... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... <pyro> Chris Mist odwraca się w stronę ringu i kieruję się w jego stronę. <"Big Fat Man! Big Fat Man!"> Kolejnym uczestnikiem tej walki będzie znany i uwielbiany "Eater of Kebabs" Mack Everey! On w klasycznym szlafroku idzie w stronę ringu przybijając "piątki" z fanami. <"You... Will Bow To Me.."> To on... Mr.Amazing Paul klasycznym krokiem wchodzi na stage, rozgląda się, tradycyjny gest <Batista> a po nim pozostaję mu tylko wejść jako szósty uczestnik dzisiejszego Main Eventu!

Zaczynają Mist i Steiner! Mamy clinch, Luca zapina headlock. Chris popycha Swiss Guya na liny, ten się odbija i powala go Shoulder Blockiem. Szwajcar znów się odbija, Polish Power wstaję próbuję powalić Steinera Lariatem, Steiner unika, łapię Chrisa i wykonuję German Suplex. 1, 2, 3, 4... Unique One daję radę w końcu przechwycić ręke Steinera, wykręca ją, zaciaga go i mamy aplikuję mu Powerslam. Pin i tylko 1. Swiss Killer odrazu wyskakuję z seria Uppercutów. 1, 2, 3, 4, 5... Mist zepchnięty do narożnika. Irish Whip do przeciwległego, Luca nie trafia Corner Uppercutem, odwraca się i inkasuję T-Bone Suplex od Polish Powera. European Savior wstaję, Chris dokłada z rozbiegu One Handed Bulldog! Pin 1,2... Luca odskakuję. Mist podnosi oponenta, wykonuję chop, 1, 2, 3... Rozpędza się przy użycia lin ale trafia na Tilta-Whirl Backbreaker! TAG z Tankiem. Irish Whip, Polish Power unika Double Lariata! Chris wskakuję na liny i Mistsault powalający obydwu przeciwników! Unique One doczołguję się do własnego narożnika... TAG z Mackiem! Ten wchodzi i powala Steinera! Potem Tanka! Wynosi Swiss Guya pod Military Press... I rzuca nim w Estrade, który stał na apronie! Big Fat Manzaczyna skandować razem z fanami! Odwraca się... Inkasuję Big Boota od Tanka. Serią stompów na głowę, Everey podniesiony po czym Soldier dokłada Suplex from Europe (German Suplex)! <"Witamy w Europie!"> Patriota zalewa ciosami na głowę Big Fat Mana... Podnosi go, Irish Whip. Próba Patriot Dropu (Samoan Drop) nie udana! Everey zeskakuję, rozpędza się przy użyciu lin i aplikuję Tankowi Running Crossbody! Pin 1,2... Tank odkopuję.

>>> Reklamy no bo tak. W piątek Centuries BAYBAAAAY! Kto okazał się typem z parasolką? Dowiecie się już w piątek poźnym wieczorem bo wcześniej gal nie umiemy dodawać!

Wracamy do starcia. W ringu w przerwie pojawił się Estrada który zapiął Headlock na siędzacym Macku. Everey niesiony dopingiem powoli wstaję... Uwalnia się serią Back Elbow'ów na tułów... Wyprowadza tradycyjną kombinacje! Punch, chop, punch, chop, punch, chop... Bionic Elbow! Arystokrata unika, przechodzi za plecy i aplikuję Backstabbera! Pin 1,2... Big Fat Man nadal walczy. Antonio śmieję sie... Czeka aż ulubieniec publiczności się podniesie... Próba Supulturero (Superkick) nie udana! Eater of Kebabs przechwytuję nogę przeciwnika, obraca nim, ten robi obrót po którym wpada na Alabama Slam! Mexican Pride jednak zeskakuję próbując Roll-Upa! Nie jest wstanie zaciągnąć Evereya który wyprowadza Sitdown Splash! Big Fat Man nie tracąc czasu odbija się od lin i dokłada Leg Drop! Pin 1,2... Mistrz Global odskakuję. Mack podnosi oponenta, próba Uranage Slamu nie udana! Seria Back Elbow'ów w głowę Evereya! Ręka złapana i Double Knee Armbreaker! <Antonio uśmiecha się> El Patròn przeciąga przeciwnika pod narożnik i zaczyna się ciągła zmiana z partnerami z Teamu. TAG z Tankiem a ten zasypuję rękę Macka serią stompów. TAG teraz robi to Luca, Big Fat Man wyniesiony... Body Slam z ręką założoną za plecami od Swiss Guya! TAG z Antonio. Tan dokłada Knee Drop na rękę rywala... Big Fat Man zwija się z bólu... Slap wprost w jego twarz od Estrady <"Jesteś zwykłym grubasem">... Punch na głowę... Kolejny... Mack tylko się nakręca... Kolejny punch... <"TYYY!"> Everey dostał nowych sił! Clothsline <trzyma się za obolałą rekę>! 2, 3, 4... Body Slam! El Patròn odrazu po nim wstaję... Mack bierze rozbieg... Step-Up Enzugiri od Arystokraty! Evrey ogłuszony... Gut Kick, ręką złapana, Antonio przerolowuję i zapina Tu Renuncias (Cross Armbreaker)! Eater of Kebabs nie może wytrzymać z bólu... Paul przerywa! Tank biegnie na MMA Fightera ale ten bez większego problemu wynosi goi wrzuca do narożnika! Zalewa go tam serią Corner Lariatów. Sędzia każe wyjść Paulowi z ringu... Ten to robi przy okazji wyrzucając Tanka! Widzimy podwójny TAG! Do ringu wbiegają Mist i Steiner... Luca przechodzi pod ręką rywala, wskakuje na liny i wyprowadza Springboard Discus Uppercut Chrisowi! PIN 1! 2... Polish Power odkopuję! Widać wściekłość na twarzy Swiss Killera... Wysyła Mista na liny, odbija się... Luca wyrzuca go w górę i Very European Uppercut! NIEE! Chris w powietrzu przechodzi do Dropkicka! Szwajcar łapię się za nos ale odrazu wstaję... Zostaję powalony! Broken Dreams (Elevated Boston Crab) zapięte! European będzie klepał... Nie! Supulturero (Superkick) w tył głowy od Estrady! Mexican Pride przeciąga Szwajcara do swojego narożnika i mamy TAG! Antonio z uśmiechem wchodzi do ringu... Ale szybko mu on schodzi gdy widzi że Chris doczołgał się do narożnika i wykonał TAG z Paulem... Wymiana spojrzeń obu panów... <"No chodź!"> WCHODZĄ W WYMIANĘ CIOSÓW! PUNCH ZA PUNCH, PUNCH ZA PUNCH, PUNCH ZA PUNCH... TO JEST WOJNA! Arystokrata nie wytrzymuję nacisku uderzeń MMA Fightera i zostaję zepchnięty do narożnika... Tam też otrzymuję serię ciosów! Incredible One po chwili bierze rozbieg dokłada Corner Clothsline, zaciąga mistrza na środek ringu i SPINEBUSTER! MR.AMAZING WRÓCIŁ! <łapię za liny i trzesię całym ringiem> Paul przestaję tauntować i każę Estradzie wstać... CAŁE NAW UNIVERSE CZEKAŁO NA TO! GUT KICK I WYNIESIENIE! REVOLUTION BOMB (Batista Bomb)! Nie... El Patròn zeskakuję i ucieka z ringu... Paul pokazuję żeby wrócił... Ten się śmieje i powoli ochodzi odwrócony plecami...

To on! Luke Glow stoi na stage'u! Były mistrz Global na stage'u! Biegnie w stronę Estrady... Łapie go i wrzuca do ringu! Arystokrata przechodzi pod ręką Paula i TAG z Tankiem! Ale ten odrazu wpada na... SPEAR OD PAULA! <Batista Taunt> TERAZ ON TO ZROBI! GUT KICK, WYNOSI! REVOLUTION BOMB! PIN 1! 2! 3! Paul, Mack i Chris odnoszą zwycięstwo!

>>> Paul cieszy się z wygranej w ringu ale nagle... Wchodzi do niego Glow z pasem mistrzowskim... Rozkłada go przed Paulem... Zaczynaja się stykać głowami mówiąc coś do siebie po cichu... Po chwilii podchodzą Mist i Everey... Cała czwórka patrzy na pas... Potem na siebie... A wszystko obserwuję załamany Estrada leżąc na rampie...

Tym widokiem kończymy dzisiejsze RIOT CITY!

12742497_1717824058431842_5837702930976996435_n.jpg?oh=4d532f4de9a55420503d62cb5f7fb85c&oe=576F5159

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- fwp - ograjbuka - rpgforyou - militesdeipamietniksamobojcy