Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Riot City 1.01.2016
Witamy na kolejnym Riot City! Dziś zobaczymy ostatnie wydarzenia przed galą PPV Revolution... Kebab TV czyli klasyk NAW. Walka po powrocie Wickeda z debiutantem Sylara. Co dalej z maską Canavaro? Czy Luke Glow odpłaci się Antonio Estradzie za jego ostatnie zachowanie? Co powie Elijah gdy to w końcu odliczył Logana do trzech? Dziś to wszystko się okaże.
Król prawdy
>>> Powolnym krokiem i jak nigdy z uśmiechem na twarzy do ringu kieruję się Elijah Drake. Jest on ubrany w garnitur, ma nam coś do przekazania.
Elijah Drake: Nie wiem czy wiecie ale... PRZYPIĄŁEM GO! TAK JEST ODLICZYŁEM TEGO ĆPUNA! Pokonałem Logana pokazując że w normalnych warunkach jestem po prostu lepszy od niego. Nie były mi potrzebne żadne drabiny, stoły czy krzesła żeby ukazać wyższość mojej osoby. <uśmiecha się> Jestem najwspanialszym człowiekiem jaki stompał na tym świecie... Jestem waszym symbolem, to ja będę symbolizował Stany Zjednoczone gdy pokonam tego nie udacznika zabierając mu pas i stając po raz kolejny mistrzem w Nonstop Action Wrestling. Czy muszę coś więcej dodawać?
>>> "Envelope" rozbrzmiewa a Logan pojawia się z pasem na stage'u.
Logan Hardy: Nie, nie musisz dodawać bo ja coś chętnie powiem... <wznosi powoli pas do góry>
Elijah Drake: I znowu ty Hardy... Ty na prawdę nie zrozumiesz ze to ja jestem jedynym prawowitym posiadaczem tego tytułu?
Logan Hardy: Jedyny tytuł jaki ty możesz mieć to ten który ci już pokazywałem... Drake przestan zakłamywać rzeczywistość bo Ci ludzię i tak mają cię gdzieś. Ja ich uratowałem od twojego żałosnego panowania, pokazując jak powinien zachowywać się prawdziwy mistrz a nie skrzecząca małpa.
Elijah Drake: Mistrz? Mistrz który został odliczony? Nie ośmieszaj się Hardy, każdy na tej hali wie że jesteś po prostu gorszy ode mnie.
Logan Hardy: Gorszy to się okaże na PPV... A teraz mam dla ciebie prezent mój drogi czarny kolego... <klap klap>
>>> Nagle sterta bananów zasypuję Elijaha! Logan i cała publiczność wybucha śmiechem a Drake jak to w swoim stylu zaczyna wyzywać wszystkich na wszystkie strony. Hardy odchodzi śmiejąc się a Elijah próbuje wyjść.
Kenshin vs Brad Rosher - Normal Match
>>> Przy dobrej reakcji do ringu zmierza Cicha woda, Kenshin! "WOO WOO WOO YOU KNOW IT!" Do ringu zmierza Brad Rosher, ludzie buczą, ale ten zawodnik zdaje się nie przejmować tym.
Zawodnicy ustawiają się w narożnikach i mamy pierwszy gong! Rosher i Kenshin wchodzą w clinch z którego zwycięsko wychodzi Broski, przechodzi do headlocku i wykonuje Irish whip na liny wynosi Quiet Water i Flapjack. Brad odwraca się od przeciwnika i tauntuje. W tym czasie Kenshin wstaje i serwuje Bicycle Kick w tył głowy Internetowej Sensacji. Rosher wstaje, a Kenshin biegnie na liny i wykonuje Springboard Moonsault. Rosher wstaje przy pomocy lin i opiera się o narożnik, Black Sun biegnie na niego i CORNER DROPKICK! NIE! Rosher unika i od razu wykonuje Corner Forearm Smash. Rosher śmieje się z przeciwnika łapie go do Lifting Reverse DDT. Wynosi go i trzyma w powietrzu, ale El Samurai uwalnia się i odpycha go. Rosher odbija się od lin, Kenshin próbuje wykonać Clothesline ale Brad łapie jego rękę, odwraca go i Released Dragon Suplex! Kenshin niebezpiecznie ląduje na głowie. Rosher ustawia przeciwnika w narożniku sygnalizuje Broski Boot <WOO WOO WOO> BROSKU BOOT! Pin. 1… 2… KICK-OUT! WOO Kid ustawia się w narożniku I ROUGH ROSHER! NIE! Kenshin łapie go i wykonuje Sit-Out Powerbomb! Kenshin wynosi przeciwnika na barki i Son of Sun. Pin! 1… 2… Noga na linie. Rosher pozostaje w meczu. Rosher powoli wstaje a Kenshin wyprowadza kopniaki w klatkę piersiową Roshiego. Rosher łapie nogę Kenshiego, wstaje i wykonuje Irish Whip Kenshin unika i wykonuje Dropkick, Long Island Iced-Z ląduje na kolanach, Kenshin odbija się od lin i SHINING WIZARD NA ŚRODKU RINGU PIN! 1… 2… 3… Kenshin zdobywa zwycięstwo.
Propozycja
>>> Thomas Waal wychodzi do ringu wraz z torbą. Chce nam coś przekazać.
Thomas Waal: Dobra pedały wyłaźić, chcę usłyszec odpowiedź!
>>> Na stage'u pojawia się tanecznym krokiem Fernando a po nim Simon Colty.
Simon Colty: Thomas przyjmujemy twoje wyzwanie... Ale chcemy na swoich warunkach...
Thomas Waal: Jakich wy denne wywłoki?
Fernando: Poczujesz magia tańca nas obydwu... My dwaj kontra ty jeden...
Thomas Waal: Szczerze dużej różnicy mi to nie robi, więc tak czy siak... Zostaniecie moimi robotnikami!
Thomas Waal vs Simon Colty & Fernando - 2 vs 1 Handicap Normal Match
Rozpoczynamy to starcie! Zaczyna Colty, wchodzi w clinch który odrazu przegrywa, Thomas rzuca nimo o narożnik i zasypuję seria ciosów. Widzimy serie stomp'ów wbijajacych go w narożnik. Podnosi Spanky'ego i wykonuję mu DDT. Pin 1,2... Wizard of Odd odkopuję. Mudhole Stomp's dla Simona po czy mzostaje rzucony o liny, odbija się, unika Lariata i TAG z Fernando! Ten wchodzi do ringu i powala Thomasa Discusa Leg Lariata od Dance Experta! Podnosi oponenta, próba Swinging Neckbreakera nie udana i Back In Black (Corner German Suplex)! Simply probuję wstać ale American Brute próbuję Piledrivera, nie udaję się się i mamy Back Body Drop! Last Real Man łapię sie lin, przerzuca Fernando ten upada na apron i wykonuję mu Pendelum Kick! American Brute ogłuszony otrzymuję Slingshot Dropkick! Pin 1,2... Stain Alive (Sitout Suplex Slam) dla Thomasa! Nie! Obraca się o dostaję Belly to Belly Suplex! On szybko sie przerolował i TAG z Simonem. Ten wskakuję do kwadratowego pierścienie i odrazu pada po Headbutt'cie od Waala. Last Real Man próbuję złapać oddech, idzie w stronę "Człowieka z planem" ale ten wykonuję punch, kolejny, 3, 4, 5, odbija się od lin i wykonuję Heel Kick! Thomas wychodzi za ring. Fernando wchodzi do ringu i razem z Coltym wykonują podwójną Sommersault Planche! American Brute wrzucony z powrotem do ringu... Spanky wskakuje do ringu. Biegnie na Thomasa a ten go łapię i wykonuję mu Killer Combo (Backbreaker & Lariat)! Pin 1,2... Przerywa Fernando! Podnoszą oni Waala, próba Double Suplexu skontrowana! Obaj zawodnicy wstają, obracają się... I oboję otrzyują Misery (Discus Big Boot)! Last Real Man kładzie jednego na drugim i przypina... 1,2,3... Colty i Fernando przegrywają zostając służącymi Waala... On sam bierze torbę i chwyta za mikrofn.
Thomas Waal: Dobra tu taj macie lumpy <rzuca rzeczami roboczymi w nich>. Colty ty posprzątasz w stodole u świn a ty Fernando umyjesz Traktor. <podnosi ich> Szybciej czasu nie ma! Zaraz box leci a świnie samie się nie nakarmią!
>>> Colty i Fernando popychani przez Waala idą w stronę wyjścia.
Logan Hardy vs Thomas Thorn - Normal Match
>>> Thomasa oczywiście wejście nie zostało pokazane z powodu reklam. Teraz wchodzi mistrz Stanów Zjednoczonych! Klasyczne gesty <pyro>, ogromny Pop od publiczności! Enigma jest już w ringu.
Zaczynamy to starcie! Panowie wchodzą w zwarcie, Thorn wykręca ręke Logana i przechodzi za plecy. Hardy wykonuję Snapmare przerzucając rywala, wymiana spojrzeń i znów clinch. Creature of Pay spycha Nero do narożnika, sędzia odziela ich po czym The Crow rzuca się z ciosami na rywala. Logan unika, Irish Whip, Nero się schyla ale Thorn wykonuję Dropdown Uppercut po którym Hardy upada głową na liny. Thomas bierze rozbieg, przeskakuję nad Loganem i wyprowadza Hotshot. Creature of Pay szybko wchodzi do ringu. Pin i tylko 1. Siada na przeciwniku i wyprowadza serie punchy a potym zaciska Headlock. Enigma powoli, wyrywa się serią back Elbow'ów , rozpędzia się przy użyciu lin ale trafia na Dropkick. Thorn znów zaciska headlock
>>> Reklamy! Radzimy chronić swoje tablicę na FaceBook'u... Grasuję tu pewny spamer, z gatunku Martinowatych. Osobniki te spamią tylko wieczorami bo za dnia chowają się pod łóżkiem przed dorosłymi osobnikami.
Wracamy do walki. Thorn unika Clothsline'a i wykonuję Handspring Back Elbow! Pin 1,2... Logan odkopuję. Creature of Pay podnosi Nero, Irish Whip, Logan się odbija i wykonuję Flying Forearm Smash! Drugi! Trzeci! Unik i Samoan Drop! The Crow wypada z ringu... Hardy bierze rozbieg i Suicide Dive! Publika szaleje...
Co! Z trybun wybiega Drake atakując Logana! Mamy DQ! Drake rzuca Enigmą o schodki a potem w barykady! <"Myślisz że będziesz mnie ośmieszał?"> Real King chcę rzucić znów w schody ale ten kontruję a jego rywal sam w nie leci! Hardy próbuję złapać oddech... Łapie Elijaha ale ten się wyrywa i... Low Blow! Logan wrzucony do ringu... Black Truth sięga po stół... Rozkłada go i ustawia na nim Logana... Wchodzi na narożnik... House of Truth (Swanton Bomb)! NIE TRAFIA! Elijah ląduję w stole! Obydwoje leżą... Nagle przychodzą lekarze i ochrona... Podnoszą obydwu zawodników... Drake się wyrywa i rzuca na Logana! Znów mamy wymianę ciosów! Ochrona ich rozdziele! <"Nie przeżyjesz tego Hardy!"> <"Ty też tępa małpo!"> Drake znów wyskakuję ochronie i rzuca się z ciosami! Tym razem ochroniarze ujażmiają naszego czarnego kolege i obydwu odprowadzają w spokoju.
Czarne Riot City
>>> BlackJacks powolnym krokiem zmierza do ringu... To będzie ich pierwsza wypowiedź na Riot.
Adam Bradley: Może ja zaczne, tak by w sumie wypadało... Przyszliśmy na to żałosne show bo chcemy zapytać tych śmiesznych ludzi z Europy... Kto będzie ostatnią "nieszczesną" osobą która wejdzie do waszego zespołu podczas Revolution? Kto będzie tym który...
>>> Rozbrzmiewa theme Europejczyków... Wchodzą oni na stage'u... Stają na rampie. Tank łapie za mikrofon.
Polish Tank: Bradley... Bradley... Jak tak bardzo interesuję cie kto będzie ostatnią osobą która nas wzmocni to dowiesz się... Jest to nie byle kto! Osoba szanowana w świecie wrestlingu która występowała w innych świetnych federacjacj! A poznasz go już... Teraz!
>>> Światła gasną... Gra "Hellfire"... Patrick McCarthy na stage'u!
Patrick McCarthy: FELLLLLAAAAAA....
>>> Patrick upada na ziemię! To debiutant! Dzyndzu w NAW! Wyprowadził on Superkick w tył głowy Patricka! <"Pomyliłeś chyba scenariusze"> Dzyndzu podchodzi do swoich kompanów, wymierza w członków BJ... I wbiegają do ringu zaczynając brawl!
>>> To znowu on... Czemu Luke musisz wszystko przerywać?
Luke Arrow: Panowie! Za nim zaczniecie się bić chciałbym ogłosić coś bardzo i to BARDZOOOO ważnego... Mianowicie... Skoro panowie z Europy dobrali sobie ostatniego partnera to nic nie stoi nam przed... <pstryka palcami>
>>> CO!? Nagle klatka zapada zamykając obydwie drużyny!
Luke Arrow: Nic nie stoi nam na przeszkodzie przed pierwszym w histori Nonstop Action Wrestling LETHAL LOCKDOWN! Zmierzy się w nim Team Europy z BlackJacks podczas PPV NAW Revolution! A teraz w spokoju możecie się naparzać.
>>> Luke odchodzi a obydwie frakcję zaczynają brawl! Wymiana ciosów pomiędzy obydwoma czwórkami. BJ zaczynają zdobywać przewagę... Europa nie wie co ma robić ale Steiner zaczyna wyprowadzać każdemu z "Czarnych" Uppercut! Tank i Luca wyrzucają Brute'a i Havela z ringu! Dzyndzu i Rzepson biorą rozbieg i Suicide Dive dla nich! Tank i Steiner powalają Cyborga i wykonują Catapultę połączoną z Belly to Belly Suplexem! Bradley próbuję wyprowadzić punch ale zostaję odrazu zgaszony Discus Uppercutem! Cyborg trzyma się drzwi od klatki... Polish Bullet (Spear) Od Tanka łamiący klatkę! Havel i Brute jakos sobie poradzili z Dzyndzu i Rzepsonem. Szybko zabierają Bradleya z ringu po czym wychodzą razem z Cyborgiem. Europa tryimfuję w ringu.
Wywiad z Japończykiem
Stephanie Volt: Kenshin jak się masz? Wygrałeś swoje pierwsze starcie w NAW w dobrym stylu... Jak wrażenia?
Kenshin: Jestem niezwykle zadowolony ze swojego występu. Pokazałem na co mnie stać i ile potrafię, Brad nie był łatwem przeciwinikiem. Podeszłem do niego z szacunkiem, on zaś nie i może to go zgubiło.
>>> Nagle Rosher atakuję Kenshina od tyłu! Rzuca nim w automat od kawy po czym dokłada BroSki Boot!
Brad Rosher: Ty nic nie warty żółtku... Tak samo jak w internacie tak i na Riot City to ja bedę gwiazdą! Woo! Woo! Woo! You Know It!
>>> Brad odchodzi śmiejąc się z leżącego przybysza.
Ballada o zwycięstwie
>>> W ringu jest już Mike, w każdym narożniku jest ustawiona jedna gitara a on sam siedzi "po turecku" na środku ze swoją, łapie za mikrofon.
Mike Magnus: Zastanawiacie się pewnie czemu tu siedzę a dlaczego w każdym narożniku jest symbol muzyki... Za nim wam to powiem, chciałbym dla was zagrać hit... Absolutny hit muzyki... Na tej zwykłek gitarze... "Sad But True" w wykonaniu zespołu Mettalici... <zaczyna grać melodia a Mike zaczyna do niej grać>... Hey! I'm your life. I'm the one who takes you there. Hey! I'm your life. I'm the one who cares... I'm your life. I'm the one who takes you there. Hey! I'm your life. I'm the one who cares.I'm your truth, telling lies. I'm your reasoned alibis. I'm inside open your eyes. I'm your. Sad But True... Smutne ale prawdziwe będzie gdy zagra ostatni koncert... Smutne będzie że będzie on na cześć Tony'ego Feara... A co znaczą gitary? Znaczą one...
>>> Nagle zaczyna grać jakaś ponura muzyka... Magnus wstał rozgląda się na wszystkie strony... Światło gaśnie... Za jego plecami pojawia się Fear! Mike się odwraca ale Tony go uspokoja, bierze mikrofon.
Tony Fear: Spokojnie Mike, spokojnie. Pojawiłem się bo mówisz o moim ostatnim koncercie... Tak jakby to miał być mój ostatni pojedynek... A wcale tak nie będzie...
Mike Magnus: Tony nie obraź się ale nawet te twoje mroczne sztuczki nic nie zdziałają w starciu z potegą muzyki... Tak jak mówiłem smutne ale...
Tony Fear: Nie kończ nawet... Każda melodia się kiedyś kończy... Każdy utwór ma swoje ostatnie nuty... I tak samo będzie z tobą... Na Revolution zagram twoją ostatnią melodie i nigdy... Przenigdy nie piśniesz nawet jednej nutki...
Mike Magnus: To brzmi jak wyzwanie... To brzmi jak wielki koncert tylko z najlepszymi muzykami... I wiesz co Tony? Przyjmuje zaproszenie
>>> Mike chcę uderzyć gitarą Feara ale ten się schyla i chcę wykonać Soul Kick (Superkick)! Nie trafia! Electric Shawl wychodzi z kwadratowego pierścienia... Widać zdenerwowanie na jego twarzy... Tony bierze jedną z gitar i łamie ją...
Wicked J vs Sylar - Normal Match
>>> Pierwszy do ringu zmierza Sylar... On z "zabójczym" spojrzeniem i uśmiechem na twarzy kieruję się do ringu... Czas na jego rywala! "I'am Phenomenal!" gra, Wicked J powoli zdejmuję kaptur i kieruję się w stronę ringu...
Zaczynają! Sylar próbuję wejść w clinch z Wickedem ale ten go ciągle unika zwarcia. Gdy Fallen dopadł go w narozniku ten schował głowę za linami i sędzia musiał odciągać Sylara. Pride okrążą ring... Nagle rzuca się serią uderzeń na Forgotten Soldiera który odpycha go i powala Right Hook'iem. Phenomenal po tym uderzeniu łapię się za szczęke a Sylar odbija się od lin i wykonuję Big Boot na Wickedzie. Pride rzucony o liny, odbija się, kopię schylonego Fallena w głowę po czym zaczyna serię uderzeń 1, 2, 3, low kick i Spinning Backfist! Forgotten Striker ogłuszony, próbuje Elbow Smasha, Wicked unika, Sylar się odwraca i inkasuję Pele Kick! Fallen upada na jedno kolano ogłuszony. Phenomenal szybko wskakuję na apron, wybija się w aplikuję Superman Punch Sylarowi! Fallen pada i widzimy PIN! 1! 2! Fallen odkopuję. Pride nie wierzy, bierze rozbieg... Spingboard Moonsault! Nie trafia! Odrazu po wstanie otrzymuje Busaiku Knee! Fallen wściekły rzuca Wickedem w narożnik i zaczyna serię Chop'ów! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... Pride wyskakuje z narożnik łapiąc się za klatkę piersiową. Odwraca się próbując ciosu ale Fallen przechwytuję jego rękę i zapina Anaconda Vise! Oboje są blisko lin czy Wicked będzie klepał?! Jednak zdołał się złapać lin w ostatnim momencie. Forgotten Soldier czeka aż rywal wstanie... Próba Big Boota uniknięta i... To teraz Pride zapina dźwignię! Flying Armbar! Sylar bez większych problemów wynosi Phenomenala i mamy pierwszy Powerbomb! Wicked puszcza uchwyt a Sylar nie rezygnuję i znów go wynosi! Powerbomb! Nadal go trzyma... Wynosi do kolejnego... Pride kontruję i Frankensteiner dla Fallena! Sylar odrazu wstaję a oponent go wynosi i aplikuję Foreman Carry Neckbreaker na kolano! Pin 1,2... Fallen odkopuję! Wicked rozmawia z sędzią czy na pewno było 2. Biegnie na Sylara a ten Back Body Dropem wyrzuca go za ring! Forgotten Soldier po chwili idzię po rywala ale ten... Uderza go Kendo Stick'iem! Mamy DQ! Uderza Sylara parę razy a ten... Wyrywa mu ten kij i łamię na kolanie <śmieje się>. Pride szybko ucieka od Sylara a ten powoli go goni...
>>> Nagle kamery pokazują Arrowa który gada przez telefon... Nagle podbiega do niego Wicked.
Luke Arrow: O witaj Wicked jak ja cię dawno nie widziałem, co u ciebie? Jakiś Tag Team Match?
Wicked J: To nie jest czas na żarty! Ten psychol mnie goni! Kogo ty do cholery zatrudniasz?!
Luke Arrow: Najlepszych <uśmiecha się> ... Wicked nie denerwuj się... Mam dla ciebie niesamwoitą wiadomość!
Wicked J: No jaką niby?
Luke Arrow: Nie lubię gdy ktoś sobie olewa ustalane przeze mnie walki i z nich po prostu wychodzi... Więc za tydzień zawalczysz w Steel Cage Match'u z Sylarem <uśmiech> <poker face Wickeda>! Powodzenia!
Wicked J: Arrow poczekaj! Nie! Nie rób mi tego! On mnie zabiję...
>>> Arrow odchodzi. Wicked wystraszony się odwraca... Inkasuję Right Hook od Sylara który szedł za nim! Fallen łapie Phenomenala i rzuca nim w stół z jedzeniem!
Sylar: <kuca przy nim> Zasada druga... Gdy uciekasz przed myśliwym najlepiej znajdź dobrą kryjówkę... Może nie wyczuję tego smrodu tchórzostwa.
>>> Sylar odchodzi zostawiając załamanego Wickeda wbitego w stół.
Sawo vs Canavaro - Normal Match
>>> Meksykański luchador powolnym krokiem śmiejąc się z fanów wskakuję do ringu... Whoao... Nie! Słyszymy "Ole! Ole!"! To Sawo ale... On ma założoną maskę! Canavaro zdziwony nie wie co się dzieję a Flying Canadian tak jak w dawnym stylu wchodzi z założoną maską do ringu.
Zaczynamy! <"Ole! Ole!"> Obaj panowie wchodzą w zwarcie, Mistico wykręca rękę Sawo, ten się uwalnia i przechodzi za plecy. Canavaro daję radę się wydostać zrywając uchwyt, zapina headlock, Lone Wolf sprowadzony do ziemii. Sawo powoli wstaję, wynosi Canavaro i widzimy Back Suplex. Oboje wstają i klaszczą sobie. Znów clinch, znowu Generic Lucha wykręca rękę przeciwnika, Sawo ładnie przechodzi łapiąc rękę Mistico po czym Flying Canadian jest za plecami rywala. Canavaro przerzucony, upada na nogi wyprowadza serię kopnięć. 1, 2, 3, 4, 5 low kick, Generic Lucha rozpędza się przy użyciu lin, unika Lariata, odbicie od lin... Nie trafia Springboard Crossbody! Third City Saint łapię go i aplikuję BackStabber! PIN 1!2... Mistico odkopuję. Sawo podnosi przeciwnika, rzuca nim o liny a on przeskakuję lądując na apronie. Lone Wolfa biegnie na niego a ten wyprowadza Pendulum Kick ogłuszając oponenta. Generic Lucha odbija się próbujac Slingshot Crossbody... Flying Canadian go łapię, próba przejścia do Michonoku Drivera nie udana bo znowu Mistico zeskakuję za plecy, Sawo sie odwraca i inkasuję Hurricanrane wraz z pinem! 1,2... Lone Wolf odkopuję. Obydwaj panowie w maskach chwilę krąża po kwadratowym pierścieniu... Kolejne zwarcie, Canavaro zapina headlock, Sawo wysyła go na liny, ten się odbija. Kolejna Hurricanrana z pinem! 1, 2... Sawo sie przerolowuję i mamy pin od niego! 1, 2... Canavaro przerolowuję ale zostaję momentalnie wyniesiony do Powerbomba! Czy się uda? Nie bo Mistico genialnie zeskakuję przechodząc do Sunset Flip Powerbombu! PIN 1! 2... Sawo nadal w walce! Canavaro wściekły wchodzi na narożnik... Będzie Pueblo Splash (450 Splash)! Nie trafia! Flying Canadian niesiony chantami publiczności <"Ole! Ole!"> wynosi Canavaro i aplikuję... KLASYCZNY BRAINBUSTER! PIN1! 2... Mistico odskakuję... Lone Wolfa nie może uwierzyć... Generic Lucha doczołguję się do narożnika... Sawo zachęca go wstania... Rozbieg... Nie trafiony Canadian Kick (Helluva Kick)! Canavaro unika i... Zdejmuję maskę Lone Wolfa! Sawo się odwraca próbuję Big Boota ale Generic Lucha przechodzi do Roll-Up'a! PIN <nogi Canavaro są na linach czego sędzia nie widzi> 1! 2! 3! Canavaro wygrywa! Szybko wychodzi z ringu wraz z maską Sawo śmiejąc się z niego... Sam kanadyjczyk nie wie co robić i siedzi załamany w ringu.
Kebab TV
>>> Widzimy wystrojony ring w którym siedzą Mack Everey, Chris Mist, Martin Walker oraz DC Robinson.
Mack Everey: Panie i panowie...coś na co niektórzy czekali niesamowicie długo i już nie mogli się doczekać. Show, które skradło Wasze serca...KEBAB TV! Ja jestem Mack Everey i mam zaszczyt gościć dzisiaj moich rywali z którymi zmierzę się na najbliższym PPV, a wiec Revolution. Panowie witam Was serdecznie.
DC: Witaj Mack. Ja oczywiście jestem DC Robinson i bardzo miło że mnie tu zaprosiłeś.
Martin Walker: Witam Was panowie
Chris Mist: Witam.
Mack Everey: Skoro wstęp mamy już za sobą, to chyba czas na sztorm pytań czyż nie? Oczywiście jeśli zrobicie się głodni to możecie poczęstować się kebabem, bierzcie póki jest. Pytanie pierwsze skieruję do Ciebie DC. Walka na Revolution będzie Twoją największą szansą w dotychczasowej karierze. Czujesz presje? W końcu okazja by stać się pretendentem do głównego mistrzostwa w Riot to coś czego nie dostaje się często.
DC: Masz rację Mack. Starcie o pretendenta do tak Topowego Tytułu jakim jest Mistrzostwo Global. To moja życiowa szansa, zresztą tak jak każdego z nas tutaj. Presja jest ogromna, być może to jedyna szansa o walkę z LG o pas Global. Tym bardziej nie pomaga fakt, że będę miał tak wymagających przeciwników jak wy.
Mack Everey: <sos spływa mu z kącika ust> To takie piękne <wyciera nos>, chyba w imieniu kolegów tutaj zebranych mogę podziękować, że masz Nas za tak trudnych rywali. A co do trudnych rywali, to teraz skieruję się w Twoją stronę Chrisie. Już na początku swojej przygody z NAW wziąłeś udział w bardzo trudnej rywalizacji z The Blackjacks z którymi też zmierzyłeś się na Final Destination. Czy uważasz, że ten start jest idealny dla Twojej osoby? I co ważniejsze, czy po takim wielkim bum na początku, ta dyspozycja zostanie utrzymana?
Chris Mist: Start wręcz wymarzony... Typowi kontra Czarni. Było trudno, bardzo, ale tylko dlatego, że reszta drużyny nie chciała współpracować. Mogliście to zapewne zaobserwować. Myślę jednak, że dałem każdemu przedsmak tego co potrafię zrobić, a czy uda mi się utrzymać w tej pozycji, czas pokaże, to zależy tylko ode mnie.
Mack Everey: Dobrze więc. Co Ty masz do powiedzenia Martinie? Nikt chyba nie bierze Ciebie na serio jeśli chodzi o kandydatów do wygrania tego starcia. Masz zamiar namieszać w starciu, a kto wie może i spotkać się twarzą w twarz z Lukiem Glowem?
Martin Walker: Prawda, dużo osób nie uważa, że wygram. Oczywiście mam zamiar wygrać i dużo namieszać w tym starciu. Stanąć z Lukiem Glowem w cztery oczy to byłoby niezwykłe przeżycie. Lecz czy naprawdę uda mi się wygrać zobaczymy na samym PPV.
Mack Everey: Perfekcyjna odpowiedź Martinie. Panie DC powiedz mi. Jeśli wiedziałbyś, że to nie Ty wygrasz walkę na Revolution to na kogo postawił byś cały swój majątek?
DC: Odpowiedz może być tylko jedna, ty. Wiesz pewnie drogi przyjacielu że to ty jesteś faworytem do zwycięstwa. To ty rozdajesz karty, i zdajemy sobie sprawę z tego, że to ty masz największe szanse. Siła oraz gabaryty są po twojej stronie, jeżeli użyjesz jeszcze sprytu, bez wahania postawiłbym na ciebie wszystko co mam.
Mack Everey: Naprawdę ciężko zaprzeczyć Twoim słowom. Ja też widzę siebie w roli faworyta. <zaczyna się śmiać, aż zakrztusił się kawałkiem kebabu> Ekhem, ekhem. To pytanie skierowane jest także do Ciebie Martinie, na kogo byś postawił cały majątek w tym starciu, jeśli nie miałbyś prawa głosować na siebie?
Martin Walker: Każdy z tej trójki może wygrać. Zdaje mi się, że Chris Mist i DC Robinson mogą nieźle namieszać,ale jakbym miał stawiać postawiłbym na Ciebie Mack.
Mack Everey: No i na zakończenie również Ty Chrisie powiedz Nam, na kogo byś postawił gdybyś nie mógł głosować na siebie? Ja, Martin czy też DC Robinson?
Chris Mist: Mack, Ty i ja, mieliśmy okazję stanąć twarzą w twarz w kwadratowym pierścieniu. Nie chcę w żadnym stopniu urazić Martina czy DC, ale oni grają nieczysto. Mack, masz w sobie coś wyjątkowego, jesteś naprawdę dobrym zawodnikiem, dlatego oddałbym mój głos na ciebie.
Mack Everey: Jak widzicie Mack Everey to faworyt starcia na NAW Revolution...jeśli się zgadzacie krzyknijcie wraz ze mną BIG FAT MAN! BIG FAT MAN!
>>> Nagle Martin rzuca kebabem w Chrisa a DC rzuca się na Macka i mamy brawl! Zawodnicy wymieniają się ciosami, nagle przewagę zdobywa Everey oraz Mist wyrzucając Walkera i Robinsona z ringu. Ci odchodzą źli... Znów Chris i Mack stoją w ringu sami... Big Fat Man podaję rekę ale... Unique One odchodzi tylko klaszcząc w stronę byłego mistrza International.
Antonio Estrada vs Tobia Domatore
>>> Pierwszy wchodzi włoch.. Nieciekawa reakcja publiczności na niego a ten nie zważając na to wchodzi do kwadratowego pierścienia. Czas na niego... Parkuję swoim Ferrari,wchodzi na stage, rozkłada ręce <pyro> i wchodzi uśmiechając się do rywala.
Rozpocznijmy dzisiejszy Main Event! Obydwaj zawodnicy wchodzą w zwarcie, Estrada przepycha Domatore do narożnika, sędzia ich rozdziela <Antonio puszcza oczko> i od razu seria kopnięć dla włocha. Tobia wbity w narożnik, Irish Whip skontrowany, Estrada wpada w narożnik, blokuję Forearm włocha wykonując Gut Kick po czym aplikując Snap Suplex. Pin i tylko 1. Seria łokci na plecy Tobii które nie pozwalają mu wstać, Snapmare, El Patron bierze rozbiegi wykonuję Basemant Dropkick. Domatore ogłuszony próbuję wstać przy pomocy lin ale odrazu dostaję serię low kick'ów po których Arystokrata wysyła go na liny i wykonuję Tilta-whirl Backbreaker.
>>> Reklamy! Zapowiedź walki która się odbędzie za tydzień pomiędzy Wickedem a Sylarem w Steel Cage Match'u.
Wracamy do starcia. Antonio zaciska headlock dusząc włocha... Nagle kamery pokazują Glowa który wskakuję do samochodu Estrady, kładzie pas na siedzeniu, macha do Antonio który puścił rywala patrząc co robi Luke i w końcu odjeżdża przez co El Patron rozkojarzony otrzymał Shin Breaker! Pin i tylko 1. Tobia podnosi Estrade i wykonuję mu Hangman Neckbreaker, próbuję dołożyć Knee Drop którym nie trafia, odwraca się i otrzymuję DDT od Arystokraty.
>>> Kamery pokazują na titantron gdzie to Luke jeżdzi sobie autem Antonio. Nagle zatrzymuję się przy jakieś biednej dzielnicy i zaczyna wyrzucać pieniądze które Pride of Mexico miał w bagażniku.
Estrada znów rozkojarzony odwraca się i otrzymuję Chop Block od oponenta. Domatore podnosi El Patrona a ten sie wyrywa, wyprowadza serie uderzeń, odbija się od lin trafia na Rutti (Knee Strike)! Tobia nie kończy i dodaję San Diztruzione (Fireman Carry Backbreaker)! PIN 1! 2... Pride of Mexico nadal w walce. Tobia wściekły rzuca nim w narożnik, bierze rozbieg i nie trafia! Arystokrata go łapię i wykonuję Backstabbera! El Patron wchodzi na narożnik... Domatore go spycha, ten upada na apron i wykonuję z niego Enzugiri które ogłuszyło włocha! Pride of Mexico znów wchodzi na naroznik, spycha rywala a ten zawisną głową do dołu... Nagle wznosi głowe do góry... Ale momentalnie zostaję wbity w matę przez Double Foot Stomp od Antonio! Estrada ustawią się w narożniku <"Si! Si!">...
>>> Nagle widzimy jak Glow wraca z autem Estrady... Wygląda jakby dopiero co od lakiernika wyszło! Napis na masce "Bone Breaker" i po bokach "LG"! Glow wskakuję na fotel i zaczyna machać pasem.
Estrada załamany opiera się lin... Tobia go przechwytuję! Dove la mia Testa (Inverted DDT)! Nie! El Patron wychodzi z tego i mamy Supulturero (Superkick) dla Domatore! Pin 1, 2, 3!
Antonio nawet nie cieszy się ze swojej wygranej tylko biegnie do swojego samochodu a LG wraz z fanami śmieję się z meksykanina... Tym widokiem kończymy ostatnie Riot City przed Revolution!
Strony: 1