Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
RIOT CITY 18.01.2016
Witamy na historycznym Riot City! Pierwszy odcinek tej tygodniówki a czego można sie po niej spodziewać? To się dopiero okażę! Zacznijmy od przemówienia mistrza!
GLOW CITY
>>> Nie kto inny jak sam mistrz mógłby otworzyć pierwszą tygdoniówkę! Luke Glow w drodzę na ring! Chwyta za mikrofon.
Luke Glow: Welcome to the Riot City!
Coś pięknego, stara era się kończy, zaczyna się coś zupełnie nowego! Stare historie, niesamowite rywalizacje, mrożące krew w żyłach walki, wzruszające zwycięstwa a także wiele kontrowersji. Teraz wszyscy zdajmy sobie sprawe z tego, że to wszystko już po prostu mineło. Jednak nikt tu nie zamierza się łamać! (oprócz Kacpiego) Coś się kończy a coś znacznie lepszego się zaczyna! Rozpocznijmy bunt, zniszczmy wszystko co jest dookoła, rozpętajmy piekło, pokażmy światu, że pragniemy władzy, pokażmy im, że jesteśmy częścią federacji Nonstop Action Wrestling! Zacznijmy tą długo zapowiadaną ere. Skończmy oczekiwania, zobaczmy to i stwórzmy razem coś wspaniałego!
Czym jest nasze miasto? Czym jest miasto o którym tyle sie mówi? Jest to niesamowite i ekstremalne City, w którym będzie można ujrzeć najprawdziwszą wojne. Można nawet powiedzieć, że wojna będzie wszedzie. Wojna o każdy pas, o niedokończone porachunki, będzie tak odjazdowo, że nawet fani będą prowadzić wojne o bilety! Posiadamy duży roster z bardzo utalentowanymi zawodnikami. Każdy z nas posiada aspiracje oraz wole walki. Wierze, że przy pomocy mega głośnej publiki uda nam się przekroczyć wszystkie możliwe granice. MAM RACJE! <Cheeeer> Czy wy sobie ze mnie kpicie? CZY MAM RACJE!? <Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeer> No i tak to ma wyglądać BayBay! My, ja, Martin wszyscy zafundujemy wam taki Hardcore, że będziecie go czuli spojówkami. Uwierzcie mi na słowo, dlaczego? Bo to ja jestem twarzą tego brandu i nie pozwole na to, by żadna drabina, kolczatka, HiV, stoł, krzesło ani kij do kendo nie stało bezużytecznie użyte ani nie pozwole by ktoś powiedział choć jedno złe słowo w imie naszego rosteru. Zjednoczmy się i stwórzmy jeden wielki BUNT! Zasiądźmy na tronie tej federacji! Stańmy się jej stolicą. Naprawmy wszystkie popełnione błędy i odbudujmy się. Niech każdy prawdziwy fan, symbolicznie podnosie jakiś niewielki przedmiot, a nastepnie rzuci go na podłoge i zmiażdzy go swoją stopą. Niech zapanuje destrukcja a Chicago to nowe miasto Riot City!
Chociaż w sumie to nie wiele trzeba, ponieważ mamy okres kiedy nie ma YCW, a drugi roster jest lekko mówiąc godny ubolewania, w dodatku Jasiek z Dabljiu ma kontuzje. Wiec przepraszam bardzo, ale jedynym sensownym Wrestlingiem do oglądania jest właśnie...
>>> <Beep! Beep!> To on! Antonio Estrada wjeżdża na arenę! Wychodzi on z auta,wchodzi na stage, rozkłada ręce, uśmiecha sie <Pyro> i powoli zmierza do ringu. Wymiana spojrzeń z mistrzem i chwyta za mikrofon.
Antonio Estrada: Panie i panowie... Moje imię to Antonio Estrada! <"heat"> I ja wiem że jesteście gotowi... Dzisiaj jest mój wielki debiut na Riot City! <wskazuję palcem> Luke? Luke Glow! <uśmiecha się> Coś niesamowitego, cóż za odznaczenie stać kimś takim w ringu. Luke Glow zwany również jako "Bone Breaker".
Luke Glow: Tak wszystko sie zgadza.
Antonio Estrada: Świetny luchador!
Luke Glow: Nie do końca się tu zgodzę bo nie jestem luchadorem gdyż z Meksyku nie pochodzę, za to ty jesteś...
Antonio Estrada: Ajajaaj Luke, Luke... Ja nie jestem jednym z wielu tych w maskach... Oni są słabi. To ja symbolizuję siłe meksykańskiego wrestlingu a nie ci żałośni ludzię w maskach którzy chowają pod nimi swoję słabości. Ja jestem ikoną i milionerem w Meksyku...
Luke Glow: A ja jestem mistrzem Global i ikoną wrestlingu w USA... I bohaterem wszystkich tych ludzi na Riot City! <"Cheeeeeer">
Antonio Estrada: Słyszałem, słyszałem... Pokonałeś wielu świetnych zawodników ale nie zapominaj o jednym...Nigdy nie walczyłeś z Antonio Estradą. Jestem najmądrzejszy, najbogatszy i najsilniejszy, a ty kim Luke jesteś? Wyrzutkiem. Wyrzutkiem dyrekcji. Moja krew płynie z najwyższych sfer meksykańskiej kultury. A twoja? Jesteś zwykłym psem z ulic Los Angeles. Zwykłym małym robakiem w mojej Tequilli.
Luke Glow: Wow! Widzę panie Autostrada że chyba za dużo tej Tequlli wypiłeś bo główka coś szwankuję. Skoro nigdy z tobą nie walczyłem to co stoi nam na przeszkodzię żeby zawalczyć już dziś w Main Event'ie Riot City o ten właśnie pas! <"Cheeer"> Chcesz tego prawda?!
Antonio Estrada: Ojojoj Luke! Luke! Spójrz na mnie jeszcze raz! Jestem...
Luke Glow: Bla, bla, bla... Wiesz co nudą zawiało. Może tak pójdziesz się przebrać i z tego ładnego garniturku wskoczysz w strój do walki oraz maskę i rozpoczniemy starcie?
Antonio Estrada: Nie, nie, nie mój drogi Amigo! Żadnych masek! To atrybut tych słabych zawodników z Meksyku.
Luke Glow: Jakąś traumę masz z tymi maskami, czy jak? Przecież najwięksi zawodnicy z Meksyku nosili maski.
Antonio Estrada: Ja jestem największy z największych <puszcza oczko> i tej maski w żadnym stopniu nie potrzebuję.
Luke Glow: To w takim układzie choć już teraz w tym swoim garniturku zawalczysz skoro maska się nie podoba. Dalej czekam!
Antonio Estrada: Luke! Luke! Uspokój się! Na to jeszcze przyjdzię czas, spokojnie jeszcze odbiorę ci to co twoję i odrazu zmienię wygląd bo jakoś ten pas mi sie nie podoba. <puszcza oczko>
>>> Gdy Antonio chciał opuścić ring na rampię pojawił się... GM LUKE ARROW! Ma on nam coś do powiedzenia!
Luke Arrow: Może tak na dobry początek przywitam się ze wspaniałą publicznością w Chicago! <cheer> Wow! Coś genialnego... No nic mój imiennik mniej więcej omówił co zobaczycie na Riot może nie aż tyle hardcore'u bo sam jestem fanem technicznego wrestlingu ale o starym dobrym ultraviolencie zapomnieć nie można... A co do was dwóch... Antonio widzę że pewność siebie wręcz tryska od ciebie a twoja wielka niechęć do przeciwników w maskach da ci walkę dziś na Riot z CANAVARO! <Antonio uśmiecha się> Zaś żeby genialnie zamknąć tą galę mam dla was przygotowane coś niesamowitego (pozdrawiamy Simbera)... W Main Event'ie Luke Glow będzie bronił pasa z tym któremu na Final Destination wziął możliwość walki o niego! SAWO! A teraz życzę wam miłego ogladania tej tygodniówki!
>>> Arrow odchodzi a Glow z Estradą wymieniają się spojrzeniami
Mack Everey & Chris Mist vs Martin Walker & DC Robinson - Normal Tag-Team Match
>>> "Big Fat Man!" Publika głośno wykrzykuje a na arenie pojawia się ich bohater! Powolnym krokiem wchodzi do ringu po drodzę przybijając "piątki" z fanami. Millenium Coutdown... 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1... <pyro> TAK TO CHRIS MIST! Klasyczna kurtka założona i wchodzi on z nią do ringu. "Ten.." Martin Walker pokazując ile razy będzie jobbował powoli <"10"> wchodząc do ringu! Czas na jego Tag-Team partnera... "On the Streets" gra a Robinson z tablicą "Big Fat Looser" wchodzi do ringu.
Zaczynają Mack i DC. Mamy zwarcie, Robinson próbuje przejść za plecy ale nie udaję mu się objąć Macka po czym wykonuję mu Dropkick w plecy. Everey sie odbija i dostaje kolejny Dropkick po którym tylko się oblizuje. Moonchild nie trafia punchem, odbija się od linek i otrzymuję Sidewalk Slam! Pin i tylko 1. Big Fat Man podnosi Robinsona i wykonuje mu Body Slam po czym widzimy TAG z Mistem. Chris odbija się od lin, próba Mistsaulta (Lionsault)... Nie udana! Robin unika po czym wykonuję rywalowi Russian Leg Sweep! Polish Power wrzucony do narożnika a DC robi TAG z Martinem. Oboję zaczynają serię stomp'ów w narożników na Chrisie. M-WA Irish Whipuje, Mist unika Clothsline'a i wykonuję Powerslam! Obaj zawodnicy powoli wstają... Perfect Ten próbuję Irish Whipu ale Chris kontruję, Unique One się schyla a Martin wykonuję Dropdown Uppercut! Polish Power ogłuszony otrzymuję Gut Kick i Snap DDT! Pin 1,2... Mist odkopuje! Walker wykręca ręke Chrisa i widzimy TAG z Robinsonem. Podwójny Irish Whip... Ale Unique One skaczę i powala rywali Clothslinem! Cała trójka leży na matcie... Mack zagrzewa Chris do zmiany <"Chris! Mist!">! Mamy TAG! Mack wbiega do ringu i powala Robinsona Lariatem 1,2,3 i Body Slam! Odbicie od lin i Running Leg Drop! Pin 1,2... DC odkopuję! <"McDrive! McDrive!"> Big Fat Man szykuję finishera... Ale Walker uderza go krzesłem od tyłu! Mamy DQ! Moonchild tez bierze krzesło i uderza Mista!
>>> Zaraz to Luke Arrow który przerywa ten brawl!
Luke Arrow: Co tu się dzieję? Panowie rozumiem że jesteście mało znacznymi midcarderami którzy chcą zwrócić uwagę na siebie ale czy takie bezsensowne ataki są najlepsze? Watpię. Proszę sędziego żeby zrestartował tą walkę... A no i najważniejsze! Przegrani zawodnicy zawalczą ze soba za tydzień na Riot City! <cheer> Dziękuję i powodzenia!
Wracamy do walki! DC się odwraca a Mack go wynosi ale Moonchild zeskakuje i powala go Leg Lariatem! Everey wysłany na liny, odbija się i to on powala rywala! Running Croosbody w jego wykonaniu! Eater of Kebabs powoli doczołguję się do narożnika i TAG! Unique One wbiega do ringu i jeden Forearm! Drugi! Forearm dla Martina! Unika Lariata i German Suplex z pinem! 1,2... DC odskakuję! <"Mist! Mist!"> Polish Power naładowany energią wchodzi na trzecią linę... Klasyczny Frog Splash? Nie! Robinson wbiega za nim i widzimy Super Powerslam! Obaj leżą nieprzytomni... Obaj się doczołgują i podwójny TAG! Mack i Martin w ringu. Punch, chop, punch, chop i... Nietrafiony punch od Big Fat Mana! Walker odbija się od linek... Beatiful Disaster! Nie! Everey łapie Perfecta, wynosi pod McDrive (Spinning Sit-Out Tombstone Piledriver)... Ale DC trzyma go za nogi nie pozwalając mu tego wykonać! M-WA zeskakuję i wykonuję Jumping Enuzigiri po czym dokłada wspomnianego Beatiful Disastera! PIN <DC trzyma Macka za nogi, sędzia tego nie widzi> 1!2!3! DC i Martin wygrywają!
>>> Mist nie zdążył przerwać pinu. Walker i Robinson odchodzą podnosząc do góry tablicę z napisem "Big Fat Loosers". Chris i Mack tylko wymieniają się spojrzeniami bo to ich starcie zobaczymy za tydzień!
Antonio Estrada vs Canavaro - Normal Match
>>> Pojawia się i zamaskowany zawodnik! Canavaro szybko wskakuje do ringu. Czas na debiutanta... Głos oddajmy jego prywatnemu zapowiadaczowi Pedro:
Pedro: Damas y caballeros,
Es para mí un gran honor presentar a ustedes aquí ,
Un hombre de gran Royalty
Un hombre con una inteligencia superior
Haciendo su debut aquí en Riot City
Él es, ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIOOOOOOOOOOOOOO ESTRAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAAA!
On sam wjeżdża swoim czerwonym Ferrarim i klasycznie rozkłada ręce <pyro> po czym zmierza do ringu!
Zaczynamy to starcie! Zawodnicy podchodzą do siebie ale to Antonio odrazy wymierza slapa w stronę Mistico <słychać jakieś wyzwiska po hiszpańsku> ale to Generic Lucha wyprowadza serię low kick'ów, odbija się od lin po czym unika Clothsline'a od Estrady i mamy Springboard Crossbody! Canavaro odrazu po tym znów odbija sie od lin ale teraz wpada na Tilta-Whirl BackBreaker! <uśmiech w stronę publiczności> Mexican Pride siada na przeciwniku i zasypuję go serią punchy. Peublo podniesiony a Antonio rzuca nim w narożnik. Mistico znów rzucony w narożnik, Mexican Aristocrat próbuję Piledrivera ale Canavaro wykonuję Back Body Drop! El Patròn wstaję i dostaję Generic Kick (Enzugiri)! Mistico wchodzi na trzecią linę... Ale Estrada go popycha a ten zawisnął! Antonio też na narożniku... Double Foot Stomp wbijący Peublo w matę! Pride of Mexico wynosi rywala <puszcza oczko> i wykonuję mu German Suplexa z pinem! 1,2... Peublo odkopuje! El Patròn spluwa na swojego oponenta z uśmiechem. Jest na trzeciej linię... Moonsault! Nie trafia! Gdy wstaję dostaję Pueblo Attack (Trouble in Paradise) po którym wypada z ringu! Mistico bierze rozbieg i... Wpada po Suicide Dive w barykady! Antonio zdąrzył uniknąć. Estrada podnosi Peublo i rzuca nim w schodki. Podchodzi on do jakiegoś młodego fana z maską zdejmuję ją wyrzucając gdzieś i zakładając mu jego "chustę". Po tym wrzuca Canavaro do ringu sam do niego wchodząc. Próba Sepulturero (Superkick) nie udana! Mistico wskakuję na liny i Beatiful Disaster! Nie trafia! Antonio unika i sam wskakuję wykonując udane Perfécto (Springboard Roundhouse Kick)! PIN 1!2... Canavaro odkopuje! La Esencia de la Excelencia przygotowuję się do Ultima Exhalación (Curb Stomp)... Rozbieg... Peublo unika! Hurricanrana dla Estrady! Mistico odbija się od lin... Ale trafia odrazu na Double Knee Armbreaker! Antonio przęciąga luchadora na środek ringu i zapina Tu Renuncias (Cross Armbreaker)! Canavaro klepie! Sędza każę Antonio puścić co ten robi po dłużej chwili dopiero. Sam zawodnik z uśmiechem na twarzy wychodzi z ringu.
Simon Colty vs Fernando - Normal Match
>>> "Man with a Plan" wkracza do ringu w klasycznym stylu przy dość nieciekawiej reakcji publiczność. Czas na Fernando! Ten w rytmie "Stain Alive" wkracza do kwadratowego pierścienia!
Colty odrazu chciał wyprowadzić uderzenie ale Dance Expert ładnym obrotem wyminął przeciwnika. Parę kroków tanecznych w wykonaniu hiszpana. Mamy zwarcie, Flamenco przechodzi do wristlocku i powala na ziemię rywala. Spanky powoli próbuje wstać, wyrywa się, odbicie od linek ale pada po Discus Leg lariat'cie od Fernando. Simply odbija się od line, przeskakuje nad Spanky'm znów się odbija i trafia na Heel Kick! Odrazu ma otrzymać Enzugiri którego unika! Swinging neckbreaker od Flamenco! Pin 1,2... Simon odkpuje!
>>> Reklamy! Spokojnie krótsze niż na Polsacie. Zapowiedź dzisiejszego świętowania z pasem Logana Hardy'ego!
Wracamy do starcia. Springboard Dropkick od Simona! Odbija się od lin ale odrazu trafia na Flamenco (Spinning wheel kick)! PIN 1!2... Colty odkopuje. Dance Expert podnosi przeciwnika, próba Stayin Alive (Sitout suplex slam) skontrowana! Man with a Plan zeskakuje zaplecy, Fernando sie odwraca i dostaje Pele Kick! Obaj leżą... Powoli wstają... Biegną na siebie ale to Wizard of Odd wskakuje na rywala i Upside Down (Jumping DDT)! Simon Colty robi kick-up w stylu legendy WWE Shawna Michealsa! Zaraz! Do ringu wbiega Thomas Waal! Misery (Discus Big Boot) dla Simona! Mamy DQ! Fernando też dostaje Misery! Thomas chwyta za mikrofon.
Thomas Waal: To są faceci? Z ulizanymi włoskami? W pizdowatych kurteczkach? W pedalskich spodenkach tańczących jakiś kiczowaty taniec? Nie, nie, nie! Jestem tu po to żeby ukrócić los tych wywłok. Czy wam się to podoba czy nie. <cheat>
>>> Colty się podnosi a Waal wykonuję mu Back in Black (Corner German Suplex)! Fernando odwraca Thomasa ale ten mu robi Killer Combo (Backbreaker & Lariat)! "Last Real Man" odchodzi spluwając na obydwu zawodników.
HARDY BRAND PRZEJMUJĘ USA!
>>> Jan Jakub Pajdzik chwyta za mikrofon
Pajdzik: Panie i panowie chciałbym zaprosić tutaj obecnego mistrza Stanów Zjednoczonych który zdobył ten pas w 6-osobowym Ladder Match'u podczas Final Destination. Proszę państwa o to i LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGAAAAAAANNNN HARDYYYYYYYYYYYYYYYYYY.
>>> "Envelope" gra a mistrz US klasycznym krokiem pojawia się na stage'u! <ogromny chear> Klasyczny gesty a fajerwarki rozbrzmiewają na całą arenę! Ukłon w stronę publiki i Hardy idzię powoli do ringu przybijając "piątki" fanom. Confetti leci z nieba a Logan na narożniku wznosi pas do góry. Kolejny raz widać fajerwerki gdy mistrz wchodzi na narożnik! Charismatic Enigma bierze mikrofon ale wychodzi z nim poza ring i obchodzi całą arenę żeby fani mogli coś powiedzieć. Po dłuższej chwili wraca.
Logan Hardy: <bierze głęboki oddech> Wow! Od lat nie widziałem takiej reakcji na moją osobę! <chear> Naprawdę muszę was przeprosić że musieliście tyle czasu czekać na ta chwilę. ALE W KOŃCU ONA NADESZŁA! <ogromny chear> Sen w którym Logan Hardy zostaję mistrzem w końcu sie ziścił. Sen zamienił się w rzeczywistość którą trzeba jak najbardziej kontynuować i pokazać jaką siłę ma RIOT CITY! <chear> Ten pas nie reprezentuję mnie... On reprezentuję was i całą waszą wiarę we mnie i w to co razem osiągnęliśmy! Czas na zmiany... Zmiany na lepsze. Mam dla was ostatnią prośbę... Pokażcie że jesteście tak samo szaleni jak ja i krzyczcie ile macie sił w gardle!!! <ogromny chear> <Logan wchodzi na narożnik>
>>> No i jak zwykle on...
Elijah Drake: TO JEST SKANDAL! TO SIĘ NAWET NIE POWINNO ODBYWAĆ! HARDY CO TO W ÓGOLE MA ZNACZYĆ!? Popatrz na mnie Logan! NIC NIE BĘDZIESZ ZMIENIAŁ! NIC KOMPLETNIE NIC! <łapie się za głowę> <"You Suck!"> chodzi po ringu zdenerwowany> Nie bedzię żadnych zmian wiesz czemu? Bo miałeś pierdolone szczęście! Jeden szcześliwy dzień nigdy, przenigdy nie zmieni faktu że jestem lepszy od ciebie. <heat> Zbyt długo na to pracowałem żebyś ty jednym pierdolonym fartem mi to odebrał! <ściąga marynarkę, którą wyrzuca za ring zdenerwowany> To jest oszustwo, to jest hańba dla tych ludzi że ktoś taki jak ty trzyma ten pas! Nigdy mnie nie odliczyłeś. Jestem jedną z dwóch osób która pokonała Nouvela, należy mi się szacunek i ten pas! <heat>
Logan Hardy: Wow! Wow! Elijah jak zwykle oburzony i mający jakieś kompleksy... Jak kobieta w ciąży... <chear> Naprawdę mój czarny kolego powtarzasz się. Ciągle gadasz to samo... To samo... To samo. Wiesz co może cię nie przypiąłem ale mam propozycję bo w końcu nasz rewanż musi się odbyć... Logan Hardy vs Elijah Drake TLC o pas United Stades <ogromny chear> <patrzy wprost w oczy Real Kinga>! Zgadzasz się? Czy twoja małpia duma ci nie pozwala? <chear>
Elijah Drake: <odsuwa się w zamyśleniu> Czyli proponujesz mi kolejny pojedynek gdzie to nie trzeba cię odliczyć...
Logan Hardy: Masz większe szansę bo podobno małpy dobrze się wspinają <chear>
Elijah Drake: Ćpunie... Uważaj na słowa bo mogą to być twoje ostatnie! Muszę się zastanowić... I wiesz co?
>>> Drake uderza Logana mikrofonem w głowę i mamy brawl!
>>> Luke Arrow pojawia się na stage'u!
Luke Arrow: Elijah takie zachowanie nie przystoi nawet twoim kolegom z zoo. Może zamiast ty odpowiadać na to pytanie odpowie publiczność! <"YES! YES!"> No cóż jako dobry człowiek muszę się ich słuchać... Na najbliższym PPV... Logan Hardy będzie bronił swojego pasa w straciu rewanżowym z Elijahem Drakem na zasadach TLC! <ogromny chear>
Elijah Drake: CO??? Nie Luke nie rób tego! Nie! Nie! Nie zatwierdzaj tej walki! Nie!
Luke Arrow: Za późno "Prawdziwy królu" <wzrusza ramionami i odchodzi>
>>> Drake odwraca się i.... TWIST OF FATE OD LOGANA! Black Truth odrazu po tym wyturlał się z ringu a Hardy wchodzi na narożnik i dalej celebruję wygraną.
Tony Fear vs Mike Magnus - Normal Match
>>> Pierwszy wchodzi Tony w czarnej kurtce <uśmiecha się pod nosem>. Dostaję nawet niezłą reakcję... Czas na kolejnego debiutanta! Słychać "Holy Diver" <"Crowbar! Crowbar!"> ale to nie były zawodnik TFW... Tylko "giatarzysta" MIKE MAGNUS! Powolnym krokiem, głową spuszczoną w dół w chodzi do ringu.
Sędzia dał znak... Zaczynamy! Mamy zwarcie, Tony spycha Magnusa do narożnika a sędzia przerywa. Tony rzuca się z punchem ale nie trafia i dostaje Clothsline w plecy! The Magic odbija się od lin, przeskakuje nad Fearem znowu się odbija i trafia na Dropkick! Oboje szybko wstają <widać u obudwu ironiczne uśmiechy> i znów wchodzą w clinch. Soul Eagle zapina headlock, Electric Guitar Shawl popycha Feara który się odbija i powala Magnusa Shoulderblock'iem, znów się odbija. Back Body Drop ale Tony spada na nogii Reverse DDT dla "Gitarzysty"! Pin 1,2... Mike odkopuje. Soul Eater podnosi przeciwnika ale ten wykonuję Knee Strike w tułów! The Magic rzuca rywalem w narożnik i zaczyna serię punchy! 1,2,3,4... Fear kontrujęi to teraz on wykonuję serię! 1,2,3 ale Magnus kontruję i irish whip! Tony łapie się lin a Mike nie trafia Clothsline'em wypadając za ring! Soul Eegle odbija się od line, biegnie i... Nie trafia Sommersault Sentonem! Electric Guitar Shawl bierze za swoją gitarę i gra jakiś krótki utwór <po czym odkłada gitarę>. Tony wchodząc do ringu próbował Lariata ale nie trafił i dostał Backbreaker od Magnusa! Pin 1,2... Fear odskakuje. Mike czeka na przeciwnika... Bierze rozbieg gdy ten wstaję i świetny Clothsline! Soul Eater podniesiony i seria chop'ów! 1,2,3,4... Tony się wyrywa i wykonuję Dropkick posyłający Magica do narożnika! Tony bierze rozbieg i Fear Splash (Stinger Splash)! Nie trafia! Mike się udsuwa ale odrazu łapie rywala i Tornado DDT na przeciwniku! Pin 1,2... Tony odkopuję! Magic Mike wściekły siada na przeciwniku zasypując go serią ciosów! Podnosi go, irishi whip i... Kontra! Magnus wbija się w narożnik odwraca się Gut kick, krótki rozbieg i Eagle Drop (Fameasser)! PIN 1!2... Electric Guitar Shawl odkopuje! Tony nie wierzy... Czeka aż oponent wstanie... Soul Kick (Superkick)! Nie! Magnus przechwytuję noge i zapina Guitar Rocks (Boston Crab)! Fear próbuje złapać się linek! Magic przeciąga go na środek ringu ale Soul Eater daję radę się uwolnić! Fear wstaję ale gdy się odwraca dostaję Last Concert (Enzugiri)! PIN 1!2... TONY ODKOPUJE! Oboję się podnoszą i mamy wymianę punchy. 1,2,3,4,5 i Knee Strike od Magnusa! Irish Whip w narożnik ale Fear odbija się i wskakuję Magic'owi na plecy zapinając Soul Hold (Sleeper Hold)! Electric Shawl odklepie? Nie! Wbija Feara w narożnik! Zaciąga rywala za ręke i powala Clothslinem! Wchodzi na trzecią linę! Ale Tony wbiega za nim i Avalanche Hurricanrana! Obaj padają nie przytomni na matę... Tony doczołguje się do rywala i kładzie na nim ręke. Pin 1,2... MIKE ODKOPUJE! Soul Eater powoli wstaję i wyczekuje Magnusa... Mike wstał i Soul Kick (Superkick)... W SĘDZIEGO! Sędzia pada a Fear nie wie co robić. Odwraca się a Mike uderza go gitarą w głowę po czym dokłada Mike Rules (Superkick)! Wyrzuca on gitarę z ringu po czym wchodzi na trzecią linę i robi Shawl Guitar (Diving Elbow Drop)! Sędzia wstaje i mamy pin! 1,2,3! Mike wygrywa w swoim debiucie! Tony leży nieprzytomny a Mike bierze swoją popsutą gitarę i "brzdąka" sobie na niej odchodząc.
OSTATNIA SZANSA
>>> Widzimy Sawo siedzącego po ciemku w szatni
Sawo: Człowiek w czarnym próbował mnie wykluczyć z meczu o pas Evolve.
Udało mu się, zniszczył to na co pracowałem odkąd tu przyszedłem.
Szkoda mi szansy, ale mam swój rewanż.
Moja szansa by zostać zapamiętanym jako ten który pokonał TC2 na Final Destination została mi zabrana przez LG wraz z tytułem kiedy to pojawił się na FD.
Odzyskam to co zostało mi zabrane sprzed nosa, może nie będzie to zwycięstwo na Final Destination, ale pas mistrzowski. O który nie dostałem nawet możliwości zawalczyć.
Luke, odłączyłeś się od dyrekcji, ale to nie znaczy że jesteś lepszy niż byłeś, wciąż jesteś tym samym Glowem po przegranym tytule „opuścił dyrekcje”, to nie ty opuściłeś dyrekcje, zostałeś z niej wywalony bo nie byłeś w stanie powstrzymać nerwów. I zacząłeś demolować wszystko na swojej drodzę. Takim zostaniesz zapamiętany
Ja zapiszę się na kartach historii jako ten który nadrobił straconą szansę.
Jak zostałem pretendentem? Pokonałem Ryana X, zrobiłem to sam, zostałem pretendentem dzięki własnej ciężkiej pracy, a ty?
Ty Luke byłeś w dobrym miejscu w dobrym czasie, kiedy ja leżałem nieprzytomny w szpitalu ty cieszyłeś się już pasem.
Dzisiaj zobaczymy kto jest lepszy...
>>> Sawo odchodzi <"Ole! Ole!">
PANOWIE Z CENTURIES
>>> Matt Terror i CAGE Gul wjężdżaja swoim lamborghini na arenę po czym wychodzą z niego razem z pasami Tag-Team. Matt chwyta z mikrofon:
Matt Terror: Witajcie nędznicy z Riot City <heat>, razem z Gulem przybliśmy tu udowodnić czemu akurat to pasy Tag-Team są w lepszym brandzie Centuries. Szczerze? Wątpię że macie kogoś godnego walki z najlepszym i najbogatszym zespołem w Nonstop Action Wrestling.
CAGE Gul: Zgadzam się z Mattem. Czy ktoś ma tyle pieniędzy i stejków co my? Nie! <heat> Czy zostaniemy najdłuższymi mistrzami Tag-Team? TAK! <heat> Niech wyjdą ci którzy nie zgadzają się z naszą tezą!
>>> Słychać znany nam theme... To European Savior! Polish Tank i Luca Steiner na stage'u! Polski czołg bierze mikrofon:
Polish Tank: Muszę wam oświadczyć niestety że nie zostaniecie najdłuższymi mistrzami tag-team w historii i na pewno pieniądze wam w tym nie pomogą.
Luca Steiner: Mimo naszej porażki na Final Destination dalej będziemy bronić historii i chwały naszego kontynentu.
Polish Tank: Przyjmujemy wasze wyzwanie! To jest Riot City i tu Europa rozpocznie swoje panowanie! <cheer>
Matt Terror: Hahah naprawdę prze zabawne drodzy panowanie z "Miasta buntu". <heat> No nic przyjmiemy wasze wyzwanie i pokażemy czemu Centuries jest lepsze.
European Savior vs Money Power (c) - Normal Tag-Team Match for NAW Tag-Team Championship
Zaczynają Matek i Luca. Mamy clinch, Steiner spycha Terrora do narożnika. Gdy sędzia ich rozdziela Matt wkłada palce w oczy Swiss Guya po czym odrazu rzuca się na niego z serią punchy. Irish whip, Luca się odbija i trafia na Arm drag od Matka. Everywhere man zakłada Armbar, Steiner powoli wstaję ale Matek powala go kolejnym Arm dragiem. European Savior wstaje wyprowadza serie łokci po czym sam wykonuje Arm drag! Matt wstaje i dostaje kolejny Arm drag! Terror wstaje, nie trafia lariatem a Steiner przechodzi za plecy I German Suplex z pinem! 1,2... Steiner sam przerywa, wynosi i mamy Corner German Suplex! Matek przeciagnięty do narożnika i TAG, Soldier w grze. Odbicie od lin i podwójny Clothsline od Europejczyków. Matek pada na ziemię a Patriota odbija się od lin i dokłada Big Splash. Pin 1,2... Matt odkopuje! Tank zapina headlock, Terror wyślizguje się z niego i mamy Super Kick! Tank ogłuszony, Matek odbija się od linek unikając Big Boot odrazu przechodzi do Book End'u! PIN 1!2... Soldier odkopuje. TAG z Gulem te odrazu wynosi Tanka i mamy Vertical Suplex! Pin 1,2... Soldier odkopuje. Oboję wstają, Suicide Blonde odbija się od linek i... Zderza się Patriotą. Ten uderza się pare razy w pierś, oboje się odbijają i kolejne zderzenie. Wchodzą w wymianę punchy 1,2,3,4,5,6 i kolano od Tanka i Belly to Belly Suplex! <"MYYYY EUROPEJCZYCY"> TAG z Swiss Guy'em. Double Uppercut od "Obrońców Europy". Steiner podnosi STIEK Mana i zasypuje go serią Uppercut'ów. 1,2,3,4,5,6,7,8... CAGE go odpycha, Luca bierze rozbieg ale trafia na... Hurricanrane od Gula! Swiss Guy wstaję po niej i wpada zaskoczony do narożnika. Cage Rage bierze rozbieg i Corner Splash! Nie trafia! Próba Discus Uppercuta zablokowana i Fisherman Suplex od Gula! TAG z Terrorem. CAGE wynosi pod Powerbomb Steiner, Matek na trzeciej linię... Zaraz! Tank trzyma Gula za nogi, Luca zeskakuje. Cage Rage wyciągnięty z ringu i rzucony w schodki! Matek nie wie co robić, Swiss Guy próbuję go ściągnąć ale ten go kopie, Luca się odsuwa... Matek skaczę i... UPPERCUT! UPPERCUT! VERU EUROPEAN UPPERCUT! Matt pada! PIN 1!2!3! Tak!
>>> Tank i Steiner zdobywają pasy Tag-Team na pierwszym Riot City! Matt i Gul leżą załamani nie wiedząc co się dzieję. "Obrońcy Europy" świętują wygraną!
Luke Glow (c) vs Sawo - Normal Match for NAW Global Championship
>>> "Whoaoaoaoaaoaoao" LETTTTTTTTT'S GOOOOO! <"Ole! Ole!"> Tak to ten którego wychujano na Final Destination i dziś kolejny raz dostaję szansę! "Flying Canadian" SAWO! Powolnym krokiem przybijając "piątki" swoim fanom wchodzi do ringu. "Despite the lies that you're making. Your love is mine for the taking. My love is just waiting. TO TURN YOUR TEARS TO ROSES!" TAK! To mistrz Global Luke Glow! Słychać głosne chanty "LG! LG!" a sam mistrzpewnie zmierza do ringu po czym prezentuję swój pas wchodząc na narożnik.
>>> Jakub Jan Pajdzik: Po mojej lewej pochodzący z Montrealu w Canadzie, ważący 75 kilogramów i mierzacy 180 centymetrów pretendent "The Flying Canadian" SAWO! <"Ole! Ole!"> Po mojej prawej pochodzący z Los Angeles w Californii, ważący 95 kilogramów i mierzący 190 centymetrów broniący dziś pasa mistrz Global "The Bone Breaker" Luke Glow!
Zaczynamy pierwszy w historii MAIN EVENT RIOT CITY O PAS GLOBAL! Obydwaj panowie podali sobie ręce po czym weszli w zwarcie. Glow odrazu łapię za ręke rywala i wykręca mu ją. Lone Wolf robi przewrót po czym próbuję zrobić Arm Drag ale Luke umiejętnie blokuje go kolanem na ziemi. Sawo wychodzi z tego ale znów mistrz Global wykręca jego ręke przechodząc za plecy. Third City Saint przejmuję po krótkim czasie kontrolę i to teraz on wykręca ręke rywala za plecami. Sawo odrazu przechodzi do headlocku którym sprowadza mistrza na ziemie, uwalnia się on poprzez założenie headscissors z którego Sawo szybko wyskakuje. Biegną na siebie ale to LG podcina oponenta po czym mamy pin i 1. To samo robi Sawo z pinem gdzie też jest 1. <chear> <LG klaszcze i pokazuje "like" Sawo> Mamy zwarcie, Bone Breaker przechodzi za plecy, Flying Canadian łapie za ręke rywala ale ten szybko się wykręca i zaciska headlock. Lone Wolf popycha przeciwnika na liny ten się odbija i wykonuje Shoulder Block powalający Third City Sainta. Lone Wolf wstaję kontruję Irish Whip od byłego mistrza World który odbija się od narożnika przeskakując na biegnącym na niego Sawo. Flying Canadian biegnie na rywala ale ten przeskakuje nad nim. Sawo odbija się od lin to samo robi LG, Sawo się schyla a Glow znów nad nim przeskakuje. Third City Saint się odwraca i dostaje Back Elbow w głowę po którym odbija się od lin trafiając na Snapmare połaczony z Dropkickiem w tył głowy. <LG klaszcze a publika z nim> Mistrz odbija się od linek i mamy Jumping Knee Drop. Sawo po tym przeturlał sie do narożnika łapiąc sie za głowę <sędzia pyta czy wszystko w porzadku>. <LG znów klaszcze i każe publice skandować "Ole"> Panowie podają sobie znów dłonie i kolejny już clinch. Luke popchnięty na liny, przeskakuję nad Sawo ale trafia po odbiciu się na Arm Drag <"Ole">! I kolejny <"Ole">! Frankensteiner! LG wstaję po tym odrazu ale otrzymuję Calf Kick! <"Ole! Ole"> Glow zdziwiony próbuje wyprowadzić punch ale nie trafia a Third City Saint wykonuję Body Slam! Pin i tylko 1. Sawo podnosi mistrza ale ten się wyrywa i wchodzą w wymianę punchy! 1,2,3,4,5,6,7,8 aż w końcu Headbutt od Bone Breakera! Lone Wolf wpada po tym do narożnika, LG go wynosi i Suplex Slam! Pin 1,2 ale Sawo odskakuje. Luke wykręca ręke rywala, podnosi go, zaciąga i Elbow Smash! Teraz Back Elbow z zaciagnięcia! A na koniec Short-Arm Clothsline powalający pretendenta! Pin 1,2... Sawo odkopuje. Destroyer podnosi Lone Wolfa i wyprowadza 1,2,3 punch <Sawo upada na jedno kolano> ale Flying Canadian wykonuję chop. LG ustawia rywala i teraz on wyprowadza chop! Chop od Sawo! Chop od Glowa! Knee Strike i Irishi whip od mistrza, Flying Canadian złapał sie lin a Luke zrobił flipa po czym Sawo biegnie znów na Bone Breakera który go powala Dropkickiem! Pin 1,2... Sawo odkopuje! Były mistrz World podnosi rywala i punch! Lone Wolfa oddaje też punchem, chop od LG, punch od Sawo, punch od Glowa ale mamy serię od Third City Sainta! 1,2,3,4,5... Destroyer zgasza go Knee Strikem. Bierze rozbieg ale oponent sie schyla a Luke ląduję za ringiem! <Ole! Ole!> Sawo bierze rozbieg i Sommersault Senton na mistrza! Obaj zawodnicy powoli wstają, Sawo próbuje uderzyć Glowa ale ten przechodzi za plecy i wykonuję German Suplex! Bone Breaker łapię się za głowę i łapie oddech, podnosi rywala i chcę nim rzucić w ring post... Co mu się nie udaje i sam w nim wlatuje! Flying Canadian czeka aż mistrz wstanie... Bierze rozbieg i mamy TORPEDO DDT! <"This is Awasome"> Obaj zawodnicy leżą poza ringiem! Sędzia odlicza i mamy już 7...
>>> Ha! Reklama! Zapraszamy do NAWShop gdzie możecie kupić koszulkę Final Destination z napisami "Where is Sawo?" i "Man of 1001 Returns" mistrza Global Luke'a Glowa!
Wracamy do starcia. Obaj zawodnicy w ringu, LG powoli się podnosi ale dostaję Springboard Blockbuster od Flying Canadiana! PIN 1!2... Glow nadal mistrzem! Sawo nie wierzy łapiąc się za głowę. Sawo podnosi przeciwnika, próba Ole Bomb (Blue Thunder Bomb) ale LG przeskuję za plecy i mamy Roll-Up (Kacpi pozdrawia)! Pin 1,2... Sawo odkopuje po czym odrazu dostaję Wheel Kick od mistrza! Lone Wolfa po nim łapie się narożnika... Bone Breaker bierze rozbieg i Corner Forearm Smash! LG odbija się od lin ale dostaję od predendenta Michanoku Driver z pinem! 1,2... Glow odskakuje! Sawo znów łapie się za głowę. Podnosi rywala, próba Half Nelson Suplexu nie udana, seria Back Elbow'ów od Glowa który odbija się od lin ale dostaję Big Boot! Odbija się po nim od lin próbując Rebound Lariata ale dostaje drugi Big Boot... Tym razem Rebound Lariat wychodzi i obaj zawodnicy padają! <"This is Awasome"> Luke i Sawo wstają i uderzają się... Flying Canadian próbuję drugiego puncha ale Destroyer wynosi go na plecy, Sawo zeskakuje ale to Luke przechodzi za plecy, popycha rywala który się odbija i trafia na Spinebuster! Pin 1,2... Lone Wolf odkopuje! Bone Breaker umieszcza przeciwnika na górnej linie. Wchodzi za nim ale Third City Saint go spycha! Luke się nie podaje i wykonuję Enzugiri! Sawo ogłuszony, LG łapie rywala za głowę i... Spike DDT z trzeciej liny! PIN 1!2... SAWO DOTYKA NOGĄ LIN! Luke nie wierzy w to co się dzieje. Sygnalizuję że nadchodzi Curb Stomp! <Beep! Beep!> Zaraz! Wjeżdża swym autem Antonio Estrada! Glow patrzy się w jego stronę a ten powoli wychodzi z auta uśmiechając się. Bone Breaker się odwraca, biegnie na rywala ale ten... Łapiego i Turnbuckle Exploder Suplex! Sawo czeka aż LG wstanie <"Sawo! LG! Sawo! LG!">... CANADIAN KICK (HELLUVA KICK)! NIE! Glow łapię za noge Lone Wolfa wynosi, biegnie z nim i widzimy Turnbuckle Powerbomb! Gut Kick i PEDIGREE! PIN 1!2!3! LG nadal mistrzem!
>>> Luke pomaga Sawo wstać i podnosi jego ręke w górę, wszystko obserwuję z stage'u Antonio który po ironicznych oklaskach z uśmiechem na twarzy wraca do auta i odjeżdża. LG razem z fanami tryimfuję swoją wygraną. Tym widokiem kończymy pierwsze Riot City!
Strony: 1